Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

O ΥΕΘΑ στις ΗΠΑ και Η ΤΠΑ στο Φαρμακονήσι!!

Τέσσερα τουρκικά μαχητικά τύπου F-16 πραγματοποίησαν υπέρπτηση στις 28/4/09 11:17 πάνω από το Φαρμακονήσι σε ύψος 1500 ποδών. Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από μαχητικά της Πολεμική Αεροπορίας.

Μόλις πριν λίγες ώρες είχαν γίνει γνωστές οι δηλώσεις από την Ουάσιγκτον του υπουργού Άμυνας κ. Μεϊμαράκη στη συνάντησή του με τον υπουργό Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ), Ρ. Γκέιτς.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν έγινε συζήτηση για τις παραβιάσεις και υπερπτήσεις των Τουρκικών μαχητικών στο Αιγάιο, ο κ Μεϊμαράκης είπε πως ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Gates και τους επιτελείς του και νομίζει ότι οι ελληνικές απόψεις έγιναν κατανοητές.

Η συνολική αεροπορική δραστηριότητα των γειτόνων συντελέστηκε από δυο σχηματισμούς αποτελούμενους από 16 αεροσκάφη, τα οποία προέβησαν σε δυο παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας του FIR Αθηνών και σε 17 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου.
Από τα έξι αεροσκάφη τα οκτώ έφεραν οπλισμό, ενώ κατά την διάρκεια της διαδικασίας αναγνώρισης και αναχαίτισής τους από μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας, σημειώθηκαν τρεις εμπλοκές. Η δραστηριότητα επικεντρώθηκε στο κεντρικό Αιγαίο.

Oι Τούρκοι για να επιβεβαιώσουν στους κοινούς μας φίλους Αμερικανούς, πως καταλαβαίνουν τα παράπονα του κ. Μεϊμαράκη κάνανε μια βόλτα ΠΑΛΙ πάνω από το Φαρμακονήσι.
Οι Τούρκοι έχουν παραβιάσει το σπίτι μας και εμείς κλαιγόμαστε στους Αμερικανούς!!
Έχει καταλάβει ο κ. υπουργός και το υπουργείο του ότι οι Τούρκοι δεν καταλαβαίνουν από κλάψες και παράπονα σε τρίτους;;


Γιατί αυτή η εξευτελιστική και αναξιοπρεπής στάση. Τι περιμένουν για να αντιδράσουν; Να μας πάρουν την Κρήτη;

Μην αντιτάσσουν πάλι οι ασήμαντοι ηγετίσκοι ότι θα προκαλέσουν ΠΟΛΕΜΟ!!

Ας διαμηνύσουν επιτέλους στους Τούρκους, ότι υπάρχουν αντιαεροπορικά όπλα στα ελληνικά νησιά, που θα χρησιμοποιηθούν εναντίον εισβολέων!!

Τι θα ισχυρισθούν οι Τούρκοι ότι βάλλονται σε διεθνή εναέριο χώρο;

Ή φοβούνται οι μικρόψυχοι μικροέλληνες ότι οι Τούρκοι θα τους πουν, ότι πετάνε πάνω από τούρκικα νησιά;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου