Τρίτη 14 Απριλίου 2009

"Turkish Fighter Jet Tours"

Ευκαιρία!! Τρέξτε να απολαύσετε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρουν οι τουρκικές πολεμικές αερογραμμές, (TAF AIRLINES), με τις καθημερινές υπερπτήσεις τους πάνω από τα πανέμορφα ελληνικά νησιά του Αιγαίου. Χθες, 13.4.09 θα απολαμβάνατε από 300-500 μέτρα ύψος τα ωραία και γραφικά Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι.

Σήμερα, 14.4.09 περί τις 1100, όσοι χάσατε τη χθεσινή «προσφορά» θα απολαμβάνατε πάλι το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι. Η συγκεκριμένη περιοχή των νησιών μας έχει καταντήσει τούρκικο Λούνα Παρκ!!


Οι Τούρκοι αλωνίζουν το Αιγαίο, θεωρούν δικά τους, όποια ελληνικά νησιά τους αρέσουν και εμείς… Υποδεχόμαστε τον Τούρκο ναύαρχο αρχηγό του τουρκικού στόλου, για να τον ευχαριστήσουμε προφανώς για την διαφημιστική καμπάνια των νησιών μας, που κάνει η τουρκική ΠΑ!! Ας του επιδώσουν, ως εκπροσώπου των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, το παράσημο των πιο «θεαματικών» παραβιάσεων.

Είναι στα καλά τους τα υπουργεία εξωτερικών και άμυνας;; Να κάνουν ότι δε συμβαίνει τίποτα και να δεξιώνονται τον Τούρκο αξιωματούχο!!

Το ελληνικό ΥΠΕΞ αμετακίνητο στη θέση Ομπάμα για την πλήρη ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ... Εξακολουθούν να θεωρούν ότι το «θηρίο» θα εξημερωθεί από την Ευρώπη και θα πάψει να μας ενοχλεί. Πλανώνται εις τα σκότη!! Ή μάλλον έτσι τους βολεύει για να μην κάνουν τίποτα.

Οι σπιθαμιαίοι «ηγέτες» μας έχουν καταντήσει την Ελλάδα χώρα μειωμένης εθνικής κυριαρχίας και εθνικής αξιοπρέπειας. Να τους χαιρόμαστε και να τους ξαναψηφίσουμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου