Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Των Οικιών Υμών Εμπιμπραμένων Υμείς Άδετε

Αλλεπάλληλες εμπρηστικές επιθέσεις τα ξημερώματα της Δευτέρας 30/3/09, σε περιοχές της Αθήνας. Ολοσχερώς καταστράφηκε έκθεση σκαφών αναψυχής, από πυρκαγιά που προκλήθηκε από εμπρησμό στην οδό Λαμίας στην Αργυρούπολη. Εμπρηστικές επιθέσεις με γκαζάκια, σημειώθηκαν ταυτόχρονα, σε τρία υποκαταστήματα τραπεζών, Αγροτική, PROTON και ALFA, καθώς και στα γραφεία τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ στο Βύρωνα. Αυτά για σήμερα. Αύριο πάλι…

Η Αθήνα καίγεται σε καθημερινή βάση από τους «επαναστάτες των γκαζακίων» και ο Μαρκογιαννάκης επαναφέρει, (άδει), το θέμα των καμερών !!
Η κυβέρνηση αντί να εφαρμόζει τους νόμους, ψάχνει «ευρύτερη συναίνεση», για να κυβερνήσει! Η «συναίνεση» δεν παρέχεται από την αντιπολίτευση και ιδίως την «προοδευτική» αριστερά και έτσι οι κούκου κάνουν «μασκέ πάρτι» με βανδαλισμούς και εμπρησμούς κάθε μέρα.

Οι Άγγλοι αξιωματικοί της Scotland Yard, που εκλήθησαν να μας βοηθήσουν, δεν εννοούν να καταλάβουν γιατί στη χώρα μας με το τεράστιο πρόβλημα ασφαλείας, που έχει διογκωθεί τελευταία σε όλο το φάσμα εγκληματικών ενεργειών, από το κοινό έγκλημα, στο κούκου(λοφόρο)-μπάχαλο και τους νέο-αντάρτες τρομοκράτες, δεν λειτουργούν οι κάμερες ασφαλείας στους δημόσιους χώρους, και δεν αίρεται άμεσα το τηλεφωνικό απόρρητο, για να παταχθούν οι έκνομες ενέργειες!

Οι Άγγλοι χαρακτήρισαν το πρόβλημα της τρομοκρατίας στην Ελλάδα ΠΟΛΙΤΙΚΟ αφού, όπως ανέφεραν, η λειτουργία τράπεζας DNA και καμερών και η άμεση άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στη χώρα τους δεν συναντάει αντιδράσεις ούτε θεωρούνται αντιδημοκρατικές πρακτικές.

Η χώρα μας είναι περισσότερο δημοκρατική από την Αγγλία, ή οι Άγγλοι ζουν υπό φασιστικό καθεστώς και δεν το έχουν καταλάβει;

Ο Αίσωπος, στον οποίο ανήκει ο τίτλος της ανάρτησης, ΧΛΕΥΑΖΕΙ και τους σημερινούς ανίκανους κυβερνώντες.

Βλέπε σχετική ανάρτηση «Μπάχαλο Κούκου», της 15.Μαρ.09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου