Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Η Τουρκία Οριοθετεί τα «Δικαιώματα» της στο Αιγαίο και η Ελλάδα Αναχαιτίζει!!

Η Είδηση:
Την 24/3/09 είκοσι ένα τουρκικά πολεμικά αφη (F-16, F-4, CN-235 και Ε/Π) έκαναν περιοδεία στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. Κατά τη διάρκεια της «βόλτας» περί τις 3 το απόγευμα, 2 F-4 πέταξαν πάνω από το νησί των Φούρνων σε ύψος 2.000 πόδια. Οι εν λόγω βόλτες των τούρκικων μαχητικών δεν είχαν σχέση με την άσκηση «Egemen».
Τα τουρκικά αεροσκάφη αναχαιτίσθηκαν από ελληνικά μαχητικά…

Σχόλιο: Οι Τούρκοι συνεχίζουν να αλωνίζουν στο Αιγαίο και να οριοθετούν μεθοδικά και ακούραστα τις περιοχές που θεωρούν δικές τους. Αντί των ούρων, που αποθέτουν ιδίως τα αρπαχτικά ζώα για να οριοθετούν την περιοχή τους, οι Τούρκοι αφήνουν τα ίχνη τους στα ελληνικά ραντάρ, μαζί με αναμνηστικές φωτογραφίες με τους κατοίκους των νησιών μας!!

Η ελληνική ΠΑ, συνεχίζει το «σπορ» των αναχαιτίσεων, σύμφωνα με τις οδηγίες από τα πολιτικά ανθρωπάκια της εκάστοτε κυβέρνησης.
Αν οι Τούρκοι πιλότοι πετώντας πάνω από τα νησιά μας, έβλεπαν έστω μια τροχιοδεικτική βολίδα από αντιαεροπορικό όπλο, δεν θα τολμούσαν να επιχειρήσουν ξανά τέτοιες βόλτες.
ΜΙΑ ΤΡΟΧΙΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΒΟΛΙΔΑ, για να καταλάβει ο τούρκος πιλότος και τα αφεντικά του, ότι βρίσκεται σε χωράφια που δεν του ανήκουν!!

Ας πεισθεί ο Έλληνας πολίτης, ότι τέτοια αντίδραση δεν οδηγεί σε ΠΟΛΕΜΟ, πολιτική καραμέλα για να αποκοιμιέται ο ελληνικός λαός.
Ποιος θα μπορούσε να αμφισβητήσει το δικαίωμα της Ελλάδος να υπερασπίσει την εδαφική της ακεραιότητα;

Οι πολιτικοί μας νανο-ηγέτες με το φοβικό σύνδρομο που τους διακατέχει, μήπως και χάσουν τις καρέκλες τους, δεν είναι ικανοί ούτε ΜΙΑ ΤΡΑΚΑΤΡΟΥΚΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ και μεταθέτουν πάντα στο αόριστο μέλλον την αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να ανοίγουν την όρεξη των Τούρκων για περισσότερες διεκδικήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου