Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Αδιανόητες δηλώσεις

Σε συνέντευξη χθες στα παραπολιτικά του πρώην Α/ΓΕΕΘΑ - ΥΕΘΑ και συμβούλου του κ. Τσίπρα, (μεταξύ άλλων) ερωτηθείς, αν πιστεύει ότι στην περίπτωση σύγκρουσης με την Τουρκία η Ελλάδα θα μείνει μόνη είπε: 

«Εγώ το λέω ότι θα μείνουμε μόνοι μας, δεν το πιστεύω απλά γιατί δείτε τι γίνεται στην Ουκρανία τους στηρίζουν όλοι ποιοι πολεμάνε, ποιοι υφίστανται όλο αυτό το κακό του πολέμου; Επομένως εμείς δεν πρέπει να πηγαίνουμε σε αυτή τη λογική ποιος θα μας βοηθήσει, δεν θα μας βοηθήσει κανείς άντε να μας στηρίξουν, να μας χτυπήσουν στην πλάτη και να μας πουν έχετε δίκιο και να μας στείλουν κάποια οπλικά συστήματα εμείς θα πάμε 100 χρόνια πίσω, εμείς θα καταστραφούμε σαν χώρα». 

Τα τουρκικά ΜΜΕ έπιασαν πάλι την (εξ΄ ουρανού)… πατάτα (δεν είναι η πρώτη φορά) του πρώην υπουργού και την έκαναν πρώτο θέμα: 

Ο πρώην υπουργός άμυνας της Ελλάδος προειδοποίησε τη χώρα του ότι: «ένας πιθανός πόλεμος με την Τουρκία θα μας πάει 100 χρόνια πίσω». 

Έχει συναίσθηση ο κ. Αποστολάκης, (που ταυτίζεται με τις θέσεις ΣΥΡΙΖΑ), ότι με τις δηλώσεις του εξυπηρετεί την προπαγάνδα της Τουρκίας, (να ένας λογικός ραγιάς);

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου