Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Ο… μέγας (νάνος) Πούτιν

Δεν τα καταφέρνει (χάνει) στα πεδία των μαχών στην ανατολική και νότια Ουκρανία και αποτυγχάνει στην μερική επιστράτευση, - επιστρατεύει (...ξέπεσε) ακόμα και βαρυποινίτες με αντάλλαγμα χάρη στις ποινές τους, ενώ κατά εκατοντάδες χιλιάδες Ρώσοι εγκαταλείπουν την Ρωσία για να μην στρατευτούν στον πόλεμο του κατά της Ουκρανίας. 

Δεν του... βγήκαν (να βοηθήσουν στην νίκη) ούτε οι Τετσένοι, ούτε οι (...διαβόητοι) μισθοφόροι της Wagner και της Μέσης Ανατολής. Κανείς από αυτούς δεν σταματά στους Ουκρανούς, που μάχονται για την πατρίδα τους, για τις οικογένειες τους και για την ελευθερία τους.

Τι του απομένει; Να χρησιμοποιεί σαν άλλοθι την βομβιστική επίθεση στην γέφυρα της Κριμαίας, για να βομβαρδίζει ανηλεώς πόλεις σε όλη την Ουκρανία. 

Σκορπίζει τον θάνατο σε αμάχους και πλήττει υποδομές και εγκαταστάσεις, στερώντας το ηλεκτρικό ρεύμα στο 1/3 των κατοίκων της Ουκρανίας. 

Αυτός είναι ο… απελευθερωτής της (…ναζιστικής) Ουκρανίας κι αυτός είναι ο… αήττητος στρατός της Ρωσίας. Ντροπή κ. Πούτιν και κρίμα και ταπείνωση για τον υπερήφανο ρωσικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου