Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Putin the... Great

Σε ομιλία του την 9 Ιουν 2022 ο κ. Πούτιν, σε εκδήλωση για τα 350 χρόνια από την γέννηση του Μεγάλου Πέτρου τσάρου της Ρωσίας, αναφερόμενος στον πόλεμο εναντίον της Σουηδίας και την κατάκτηση των ακτών της Βαλτικής τον 18ο αιώνα από τον τσάρο, δήλωσε ότι τα εδάφη αυτά ανήκαν δικαιωματικά στην Ρωσία. 

«Τα έφερε πίσω και τα ισχυροποίησε», είπε ο Πούτιν γέρνοντας προς τα πίσω στην πολυθρόνα του, προτού χαμογελάσει συνεχίζοντας, «φαίνεται, λοιπόν, πως έχουμε κι εμείς το καθήκον να φέρουμε πίσω (εδάφη) και να τα ισχυροποιήσουμε», υπονοώντας ότι αυτό ακριβώς κάνει και ο ίδιος σήμερα με την «ειδική επιχείρηση» του στην Ουκρανία.

Και… μεγάλος και ψευτάκος ο κ. Πούτιν, ο οποίος μέχρι τώρα δικαιολογούσε την εισβολή με… παραμύθια για αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας και να εμποδίσει γενοκτονία κατά των Ρώσων.

Η (τελευταία) διευκρίνιση του (χαμογελαστού) Putin the... Great (να… φάει άλλες χώρες) για τους πουτινίζοντες εν Ελλάδι και αλλού, που τάχα περικυκλώνει το ΝΑΤΟ την Ρωσία και τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια της, λες και υπήρχε ποτέ περίπτωση κατάκτησης της Ρωσίας από την Δύση. 

Η ομοιότητα του με τον… σουλτάνο Ερντογάν τον… Μεγαλοπρεπή εντελώς τυχαία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου