Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Πορεία… Covid-19

Με το σύστημα υγείας της χώρας να έχει φθάσει στα όρια του, λόγω της πανδημίας, η κυβέρνηση ορθά απαγόρευσε τις συγκεντρώσεις - πορείες σε όλη την χώρα για την επέτειο του Πολυτεχνείου, όπως είχε κάνει και για τις παρελάσεις, λιτανείες, περιφορά επιταφίου κλπ. Ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΜέΡΑ25 και το ΚΚΕ καλούν την κυβέρνηση να αποσύρει την «αντισυνταγματική και αυταρχική» όπως λένε απαγόρευση και με πρωτοβουλία του ΚΚΕ που συνέταξε σχετικό κείμενο θα το επιδώσουν στην ΠτΔ. 

Το ΚΙΝΑΛ δεν υπέγραψε το κείμενο, αλλά τόνισε ότι καταδικάζει την επίδειξη ισχύος της κυβέρνησης που θυμίζουν, «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν»».

Ακόμη και η Ελληνική Λύση με ανακοίνωση της επιτέθηκε στην κυβέρνηση, αναφέροντας ότι καθολική απαγόρευση όλων των συναθροίσεων σε όλη την επικράτεια έγινε μόνο στο καθεστώς της 21ης Απριλίου. 

Διαμαρτυρήθηκαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης για την απαγόρευση των παρελάσεων στις εθνικές επετείους, των λιτανειών, των λειτουργιών και εκκλησιαστικών εκδηλώσεων; 

Ο «πατριωτισμός» τους αφορά ΜΟΝΟ τους (βολεμένους) «ήρωες» (Δαμανάκη, Λαλιώτη, Τζουμάκα, Αλαβάνο κλπ) του Πολυτεχνείου και ουσιαστικά αυτούς τους ίδιους, δηλαδή... Δοξάστε μας!!

Μ' αυτά τα μυαλά  (αυτοί και οι ψηφοφόροι τους)  θα αντιμετωπίσουν την Τουρκία; 

Το αντιλαμβάνεται αυτό ο «σοφός» λαός; Μπεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου