Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Οι... ζωντανοί "ήρωες" του Πολυτεχνείου

Η πολιτική γενιά του Πολυτεχνείου:
Εκμαύλισε τους θεσμούς, τα ιδανικά και τις αξίες του λαού, με αποτέλεσμα τον πολιτικό, ηθικό, πολιτισμικό και κοινωνικό ξεπεσμό. 

Διέλυσε την εθνική παιδεία, (κόμματα στα πανεπιστήμια – σχολεία των δεκαπενταμελών αγραμμάτων, αιώνιοι φοιτητές - αιώνιες καταλήψεις, πτυχία με βούλα κομματικών νεολαιών, πανεπιστήμια σκουπιδότοποι, άντρα ανομίας, ναρκωτικών, παρασκευαστήρια μολότοφ). 

Εξέθρεψε και προέβαλε πρότυπα αναξιοκρατίας, μετριότητας, αραχτής (στο δημόσιο) και αρπαχτής, (του δημόσιου χρήματος). Καλλιέργησε την ανομία, την ατιμωρησία και την συνενοχή. 

Και τέλος κατάντησε την Ελλάδα ζήτουλα, ξεφτίλα παγκοσμίως, παραδίδοντας την χρεοκοπημένη σε ξένους δανειστές και ανίσχυρη (αμυντικά) στο έλεος της άκρως επιθετικής Τουρκίας.

Το τραγικό είναι ότι κάθε χρόνο ο (παραπληροφορημένος – εξαπατημένος) λαός γιορτάζει την καταστροφή του από τους (βολεμένους – ζωντανούς) «ήρωες» του Πολυτεχνείου. 

Γι’ αυτό… τρελάθηκαν φέτος (εν μέσω πανδημίας) με την απαγόρευση της πορείας, τους… κόβεται η συνέχεια στο παραμύθι (τους).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου