Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

...Μπαχαλιστάν

Όλη η κατάντια, η κακομοιριά και η παρακμή του πολιτικού συστήματος και της χώρας στην εικόνα της Αθήνας (και άλλων πόλεων), χθες 17 Νοε 2020, με τις πορείες για το (παραμύθι) Πολυτεχνείο. Πλήρης κατάλυση του κράτους, με ανήμπορη την κυβέρνηση να εφαρμόσει τον νόμο (της) απαγόρευσης των συγκεντρώσεων άνω των 4 ατόμων και με την επικύρωση (της απαγόρευσης) από το ΣΤΕ. 

Ο Τσίπρας με άλλους 30 στο ΕΑΤ/ΕΣΑ (για κατάθεση στεφάνου) δηλώνει μεταξύ άλλων: «Σπάσαμε την ανόητη απαγόρευση και επιστρέψαμε στους εμπνευστές τους τα προβοκατόρικα σχέδια». 

Το ΚΚΕ στον ίδιο χώρο με άλλους 200 καταθέτει στεφάνι και πραγματοποιεί (με σοβιετική πειθαρχία) τις πορείες του (με 1.500 άτομα στην Πανεπιστημίου), και συγκρούεται με την αστυνομία. Ο υπουργός Χρυσοχοΐδης αναφέρει στον ΣΚΑΙ ότι θαυμάζει το ΚΚΕ και τους αγώνες του από παιδί, και κάνει ότι... μπορεί δηλαδή τίποτα (στην ουσία). 

(*) Η γελοιογραφία περισσότερο τραγική από κωμική.

Από κοντά η εξωκοινοβουλευτική αριστερά μαζί με τους γνωστούς/άγνωστους μπάχαλους αναρχοαντιεξουσιαστές, συγκρούονται με την αστυνομία (ξύλο, χημικά κλπ). Δεν λείπει και ο… αγωνιστής (της πισίνας) Βαρουφάκης με τους βολευτές του σε πορεία… καθιστικής διαμαρτυρίας.

Αυτή είναι η (ανύπαρκτη - παράλυτη - θεατής) κυβέρνηση που βάζει πρόστιμο 300€ στον πολίτη που δεν κρατά την φόρμα… εξόδου, αυτός είναι ο πρώην πρωθυπουργός (Τσίπρας), ο Κουτσούμπας, ο Βαρουφάκης, τα κόμματα τους και τα αποκόμματα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς που ψηφίζονται από έναν λαό που δεν τον σέβονται, που μετρά 1 νεκρό κάθε μισή ώρα από την πανδημία. 

Υπάρχει πιο παρανοϊκή κατάσταση η Τουρκία να διεκδικεί το μισό Αιγαίο, όλη την νοτιοανατολική Μεσόγειο, να κάνει έρευνες υδρογονανθράκων επί 2 μήνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα (και τώρα έξω από την Ρόδο), να κάνει έρευνες και γεωτρήσεις στην ΑΟΖ της Κύπρου και το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος να… ξεκατινιάζεται για το (παραμύθι) Πολυτεχνείο; 

Έτσι προετοιμάζουν τον λαό να μην υποταχθεί στις ορέξεις των Τούρκων; Έχει ξαναγραφεί πολλές φορές, η χώρα… πάσχει, είναι άρρωστη, (εθνικά - πολιτικά - ψυχικά). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου