Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Η ..Πρότυπη Βλαμμένη Αριστερά


Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ (για το νέο νομοσχέδιο στην παιδεία) Ν. Φίλης, (τελειόφοιτος Νομικής – δεν τελείωσε τις σπουδές του, δεν πήρε πτυχίο) αναφερόμενος στην Βουλή στα πρότυπα και πειραματικά σχολεία είπε ότι είναι ένα δίκτυο σχολείων για τα παιδιά μιας μειοψηφικής, μορφωτικής και κοινωνικής ΕΛΙΤ, που θα λειτουργεί με ξεχωριστές προδιαγραφές και προνομιακές ρυθμίσεις σε σχέση με τα υπόλοιπα σχολεία, σαν ένα καρκίνωμα στα σπλάχνα της δημόσιας εκπαίδευσης που θα απομιζά και θα τρέφεται από την αφαίμαξη των άλλων σχολείων.
Ο Φίλης εκτός του ότι είναι υποκριτής είναι και ψεύτης γιατί η οικονομική ελίτ στέλνει τα παιδιά της σε ιδιωτικά σχολεία, όπως και οι περισσότεροι,..ελίτ προλετάριοι σύντροφοι του συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού του κ. Τσίπρα.
Ένας ..καλός κομμουνιστής (έχει την «ελίτ» του ..κόμματος) δεν θέλει αξιοκρατική ελίτ, (που θα προέρχεται από τον απλό λαό), γιατί δεν θα μπορεί να την καθοδηγεί, όπως μια «ομογενοποιημένη» μάζα ανθρώπων.
..Υποπροϊόντα Φίλη οι διαμαρτυρόμενοι "φοιτητές" που θέλουν να ..περαστούν (sic) τα μαθήματα χωρίς!; εξετάσεις (λόγω covid-19), ..έτοιμοι να υπερασπιστούν τα πάτρια εδάφη από τους Τούρκους!!
Σε άλλο πεδίο (λαμπρό) η βολευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελισάβετ Σκουφά βλέπει αμερικανικό ..δάκτυλο στην εισαγωγή του μαθήματος των αγγλικών στο νηπιαγωγείο... Τι άλλο θα δούμε από τους ΣΥΡΙΖαίους; Ποια ..ξυράφια την ψήφισαν;;
Και το ..κερασάκι στην ..τούρτα του (υποβαθμισμένου) εκπαιδευτικού συστήματος, οι εκπαιδευτικοί, (έπειτα από 2 μήνες διδακτική ..ανάπαυση λόγω covid-19) και 3 ημέρες πριν το κλείσιμο των σχολείων ..ΑΠΕΡΓΟΥΝ.. Όλοι οι βλαμμένοι ..στοιχημένοι αριστερά. Υπάρχει σωτηρία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου