Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Περί Τραμπ κλπ (Διάλογος με ένα Φίλο) 1


Φίλος
….Ανεξάρτητα από την άποψη που μπορεί να έχει διαμορφώσει ὁ καθένας από εσάς για το πρόσωπο του νυν Πρὀεδρου των ΗΠΑ, είναι πια ὁλοφάνερο ὅτι ή ανατροπή του με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο αποτελεί το πρωταρχικό μέλημα των δυνάμεων εκείνων που εργάζονται πυρετωδώς για να επιτύχουν το «όραμα» της παγκοσμιοποίησης και να επιβάλουν την Παγκόσμια κυβέρνηση. (βλέπε Video με Soros)

….Οἱ πληρωμένοι «στρατοί» του “Soros” και των λοιπών σιωνιστικών (ὡς επί το πλείστον) ιδρυμάτων (Rothschild, Rockefeller, Μorgan, Gates, Klinton, κλπ), με αφορμή τον άδικο χαμό του George Floyd, ενεργοποιήθηκαν άμεσα. Εδώ και τρεις ἑβδομάδες, με επικεφαλής τους γνωστούς πλέον «ΑΝΤΙΦΑ» έχουν παρασύρει κρίσιμες, «προβληματικές» και μη, μάζες στην Αμερική αλλά και σε άλλες χώρες, με ακραίες επαναλαμβανόμενες εκδηλώσεις που απέχουν πολύ από το να χαρακτηριστούν φυσιολογικές μορφές διαμαρτυρίας.

….Θα το τραβήξουν μέχρις εκεί που δεν πάει. Τους ωθούν και τους χρηματοδοτούν οἱ κολοσσοί του χρήματος που προανέφερα. Αυτοί που ελέγχουν σχεδόν τα πάντα και περίπου το 80% των ΜΜΕ των ΗΠΑ και άλλων χωρών, συμπεριλαμβανομένων και των δικών μας μεγάλων καναλιών.

….Σας θυμίζω την πρόσφατη απαράδεκτη ενέργεια του Twitter που με φαιδρή δικαιολογία απέκλεισε το εξαιρετικό (για μένα τουλάχιστον) κατευναστικό Video που κυκλοφόρησε το επιτελείο του Trump μετά την δολοφονία του Floyd. Απαράδεκτη και προσβλητική ενέργεια ή φίμωση Προέδρου των ΗΠΑ. Καταδεικνύει το διαρκώς αυξανόμενο θράσος των παγκοσμιοποιητών που πλέον ενεργούν απροκάλυπτα και χωρίς προσχήματα.

….Είτε συμφωνείτε μαζί μου, είτε διαφωνείτε, ἕνα είναι σίγουρο. Αν καταφέρουν να του στερήσουν τη δεύτερη θητεία, θα εισέλθουμε αναπόφευκτα σε περίοδο με ανεξέλεγκτους ρυθμούς ταχείας ὑλοποίησης των σχεδίων τους. Και τότε θα θυμηθούμε ὅλοι πολύ έντονα τα λόγια της Dr Mikovits:

«Αν δεν το σταματήσουμε αυτό τώρα δεν θα ξεχάσουμε μόνο τη δημοκρατία και την ελευθερία μας αλλά και ὅλη την ανθρωπότητα».

….Και για να το φέρουμε στα μέτρα μας. Μακάρι να μην φτάσουμε ποτέ στο σημείο να αναφωνήσουμε με απόγνωση : «Ὁ Κόσμος εάλω»

….Δυστυχώς, αυτήν την τάση για μια νέα τάξη πραγμάτων την έχει ενστερνιστεί και μεγάλο τμήμα των δικών μας πολιτικών σε ὅλα σχεδόν τα κόμματα της βουλής. Το αναπάντεχο και ανησυχητικό είναι ὅτι το ίδιο συμβαίνει και με αρκετά στελέχη του κατ’ εξοχήν πατριωτικού κυβερνώντος κόμματος της ΝΔ, προεξάρχοντος του πρωθυπουργού και της κας Ντόρας.
Leonidas
Η επικίνδυνη περίπτωση Ντόναλντ Τραμπ
Το 2017 εκδόθηκε το βιβλίο «Η επικίνδυνη περίπτωση του Ντόναλντ Τραμπ» (The Dangerous Case of Donald Trump), του Bandy X. Lee ψυχιάτρου εγκληματολόγου, το οποίο περιείχε εκθέσεις 27 ψυχιάτρων, ψυχολόγων και άλλων επαγγελματιών ψυχικής υγείας, περιγραφής του «καθαρού και παρόντος κινδύνου» που αποτελεί η ψυχική υγεία του Αμερικανού προέδρου Τραμπ στο «έθνος και των πολιτών» των ΗΠΑ. Οι συγγραφείς υποστηρίζουν ότι η ψυχική υγεία του Τραμπ επηρεάζει την ψυχική υγεία των Αμερικανών και θέτει την χώρα σε σοβαρό κίνδυνο εμπλοκής σε πόλεμο και υπονόμευση της δημοκρατίας, λόγων της επικίνδυνης παθολογίας του.
Περισσότερα στον σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου