Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Η Πολιτική των.. Ψεκασμών..


* Πίστεψαν στο σύνθημα «λεφτά υπάρχουν» και η χώρα χρεοκόπησε, πήγε στο ΔΝΤ και στην τρόικα και μπήκε στον Γολγοθά των μνημονίων..
* Μετά πίστεψαν στον «αντιμνημονιακό αγώνα» των «αγανακτισμένων» και στις.. μπούρδες (μεταξύ άλλων) για το σχίσιμο του μνημονίου (με ένα νόμο και ένα άρθρο!) και.. διαγραφή του χρέους, και εκεί που έβγαινε η χώρα από το 2ο μνημόνιο φορτώθηκε το 3ο μνημόνιο και 4ο+, (υποθήκευση όλης της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια με 25δις€ ενέχυρο για άμεση ρευστοποίησης δημόσιας περιουσίας σε περίπτωση αδυναμίας αποπληρωμής δανείων).
* Τώρα ένα ποσοστό («σοφού» λαού πάνω από 20% και στις ευρωεκλογές) εξακολουθεί να πιστεύει στον Τσίπρα, που τον κορόιδεψε/εξαπάτησε.
* Ένα άλλο ποσοστό («σοφού» λαού φαίνεται ότι) επιτρέπει την είσοδο στην Βουλή στο κόμμα Βελόπουλου, που πούλαγε.. "αυθεντικές" προσωπικές επιστολές του.. Χριστού, πουλάει άγιες.. αλοιφές και περιμένει σωτηρία από το «ξανθό» γένος.
* Και ένα άλλο ποσοστό («σοφού» λαού φαίνεται ότι) πιστεύει Μπαρουφάκη, που χρέωσε την χώρα με 86δις€, νόμιζε ότι θα εκβίαζε την ΕΕ, (και εξακολουθεί να είναι στην πολιτική του), ήθελε να εφαρμόσει διπλό νόμισμα, έκλεισε τις τράπεζες και επέβαλε τα capital controls, που ισχύουν 4 χρόνια μέχρι και σήμερα..
* Έτσι, εκεί που νομίζαμε ότι γλυτώσαμε από.. ψεκασμούς (Καρατζαφέρη, Μπαλτάκου, Κρανιδιώτη, Κωνσταντοπούλου, Λαφαζάνη κλπ) προέκυψαν νέοι.. ψεκασμοί (Μπαρουφάκη - Βελόπουλου)..
Υπάρχει σωτηρία με.. ψεκασμένους; ΟΧΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου