Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Φλαμπουράρης... Θεός των ΧΗΨ


ΧΗΨ: Χρήσιμοι Ηλίθιοι Ψηφοφόροι

Δηλώσεις υπουργού Επικρατείας Φλαμπουράρη στην τηλεόραση Σκάι :

* Φλαμπ, «Όπως έχετε παρατηρήσει, δεν βλέπετε πια άνθρωπο, άνδρα ή γυναίκα ή παιδί, να ψάχνει μέσα στα σκουπίδια για το φαγητό του».
- Δημοσιογράφος, "Εξαρτάται τι ώρα βγαίνει ως καθένας στο δρόμο."
* Φλαμπ, "Ο,τι ώρα κι αν βγαίνει. Από το πρωί είμαι στον δρόμο. Δεν βλέπεις τέτοια πράγματα. Αυτό που είχε επεκταθεί τρομακτικά την περίοδο του 2014".
Θεός ο Φλαμπ;
 * Φλαμπ, "Από τα μέσα του 2017 και όλο το 2018 θα βλέπουμε μια ανάπτυξη που θα τρίβουμε τα μάτια μας;
Θεός (ξανά) ο Φλάμπ;  Δίας (ο Ολύμπιος)! 

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης, (μέντορας του Τσίπρα), είναι ο χαρακτηριστικός τύπος homo aristerokopritus. Χλιδάτος αστός για τον εαυτό του και τους δικούς του και "ιδεολόγος"... κομμουνιστής, (για τον "σοφό" λαό). Είναι αστείος, καλοκάγαθος, χαβαλετζής, μπαροφολόγος καφενείου... Από την αρχή ο "σοφός" παππούς έβγαινε μπροστά για να δικαιολογήσει (με μπαρούφες) τα ψέμματα, που έφεραν στην εξουσία τον ΣΥΡΙΖΑ.

Έπειτα από τους δύο πρώτους μήνες κυβέρνησης Τσίπρα έγινε φανερό, ότι η η εικόνα του ως μειλίχιου παππούλη είχε πλήρως διαλυθεί και στη θέση της υπήρχε η εικόνα ενός γελοίου, καφενόβιου ηλικιωμένου, που γινόταν ξεφτίλα ο ίδιος, ρεζιλεύοντας και την κυβέρνηση. Κι έτσι τον... απέσυραν.

Αυτός λοιπόν ο τύπος, (τώρα που ζορίζεται το τσίρκο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ), εμφανίστηκε πάλι στα ΜΜΕ για να... διανείμει σανό στον "σοφό" λαό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου