Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Η Τελευταία Ζαριά (για το μέλλον της Χώρας) του Τζογαδόρου (Ψιλο)Κομμουνιστή Τσίπρα


Παρακολουθούμε (ιδιαίτερα) τις τελευταίες μέρες ένα διαπραγματευτικό θρίλερ με τους εταίρους και δανειστές, όπου παίζεται το μέλλον της Ελλάδος και ο πρωθυπουργός με την ημικομμουνιστική κυβέρνηση του να είναι έτοιμοι για το μεγάλο ΟΧΙ (ρήξη, χρεοκοπία, έξοδος από ευρώ και ΕΕ).
Το βασικό επιχείρημα τους είναι ότι όλοι οι άλλοι, (οι 18 χώρες της ευρωζώνης, συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου), θα υποχωρήσουν για να μην καταρρεύσει η ευρωζώνη και καταστραφεί η Ευρωπαϊκή Ένωση! Την δική μας καταστροφή δεν την λογαριάζουν, ποντάρουν στην υποτιθέμενη καταστροφή των άλλων! Η απόλυτη μικρομεγαλίστικη κουτοπόνηρη διαστροφή!
Βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ μιλάνε ανοικτά για εναλλακτικές λύσεις (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης), προειδοποιώντας μάλιστα και για… δυσκολιούλες, (Λαπαβίτσας: κουπόνια;! τροφίμων), υποτίθεται μόνο για ένα (απροσδιόριστο) χρονικό διάστημα!!
Πάνε καλά αυτοί οι άνθρωποι; Να έχεις τη χώρα σου μέλος στο ισχυρότερο κλαμπ του πλανήτη και να θέλεις να την κάνεις… Νεπάλ, (προσδοκία της επιτήδειας/καραδοκούσης Τουρκίας), γυρίζοντας την σε συνθήκες κατοχής του 1940 με κουπόνια… τροφίμων, επειδή φαντασιώνεσαι κομμουνιστικούς παραδείσους με υποτιθέμενο προστάτη το... ξανθό γένος;
Βέβαια αν αποτολμήσουν να το πράξουν θα ψάχνουν, όχι ελικόπτερα, αλλά πυραύλους για να εξαφανιστούν! Η ζημιά όμως θα έχει γίνει…
Μπορείτε να φανταστείτε την Ελλάδα εκτός ΕΕ, (αν δεν έχει γίνει δορυφόρος της Τουρκίας μέχρι τότε), με μια νέα κυβέρνηση να προσπαθεί να μπει (ξανά) στην ΕΕ και τα Σκόπια, (που θα έχουν ενταχθεί σαν Μακεδονία) να προβάλλουν βέτο εφόσον δεν αναγνωριστούν με το όνομα Μακεδονία;  Η αναγνώριση της...Τσαμουριάς (Ηπείρου) μπορεί να είναι η απαίτηση των Αλβανων της ΕΕ κλπ. 
Ας θυμηθούμε το τραγικό/εγκληματικό λάθος του «εθνάρχη» Κ. Καραμανλή που για λαϊκίστικους λόγους, (ικανοποίηση του ηλίθιου-"σοφού" λαού κατά του ΝΑΤΟ – Αμερικάνων, αντί να υπερασπιστεί την Κύπρο στρατιωτικά), έβγαλε την Ελλάδα από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ μετά την τραγωδία της Κύπρου, και το πληρώνουμε ακόμα ακριβά. Οι Τούρκοι συμφώνησαν να επανενταχθεί η Ελλάδα στο ΝΑΤΟ, επιβάλλοντας αλλαγή στα επιχειρησιακά σχέδια της συμμαχίας στην ανατολική μεσόγειο, με συνέπεια την απώλεια της επιχειρησιακής κυριαρχίας του Αιγαίου (στον αέρα και τη θάλασσα), από τη χώρα μας. Η αλλαγή αποτέλεσε τομή στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και συνοδεύεται μέχρι σήμερα από μια αλυσίδα διεκδικήσεων της Τουρκίας, που φθάνει μέχρι και την αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας σε 132 νησιά/μικρονήσια, συμπεριλαμβανομένης της Γαύδου νότια της Κρήτης!!
Την προσεχή Δευτέρα 22.6.15 θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες έκτακτη σύνοδος κορυφής των χωρών της ευρωζώνης, όπου κριθεί το μέλλον της Ελλάδος. Για την ελληνική κυβέρνηση ίσως θα είναι η τελευταία ευκαιρία πριν την καταστροφή….

Πρέπει έστω την έσχατη στιγμή να ξυπνήσει ο κ. Τσίπρας και το τσούρμο του από το όνειρο, (αλλάζουμε την Ευρώπη), να παραδεχθούν ότι τα σκάτωσαν 5 μήνες τώρα και να υπογράψουν, έστω μια κακή συμφωνία με τους εταίρους και δανειστές, πριν είναι πολύ αργά για τους ίδιους και για τη χώρα.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου