Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Τελειώνουν οι Ψευτομαγκιές του Τσίπρα


Την Κυριακή 26.4.15 ο κ. Τσίπρας πήρε, (με δική του πρωτοβουλία), τηλέφωνο την κ. Μερκελ (θυμηθείτε τι έλεγε για τους Μερκελιστές), και επί 50 λεπτά εκλιπαρούσε για λεφτά, προσπαθώντας να αλλάξει τις κάκιστες εντυπώσεις σε βάρος της χώρας από το φιάσκο στη Ρίγα της Λετονίας, εξαιτίας του… τσαλαπετεινού των ΜΜΕ υπουργού Οικονομικών Μπαρουφάκη, ο οποίος… κατάφερε να στρέψει και τις 18 χώρες της ευρωζώνης εναντίον της Ελλάδος. Υποθέτω ότι (ο Τσίπρας) της έταξε (της Μέρκελ) και την αντικατάσταση του Μπαρουφάκη από την διαπραγματευτική ομάδα, όπως και έγινε με τον (μαρξιστή?!) Τσακαλώτο.

Και ενώ την Κυριακή ο κ. Τσίπρας παρακαλούσε τη Μέρκελ, τη Δευτέρα 27.4.15,  σε συνέντευξη του την κατηγόρησε ότι φταίει για τα δεινά των μνημονίων και πετάει και την απειλή δημοψηφίσματος εφόσον δεν υποκύψουν, (οι 18 χώρες της ευρωζώνης) στο πρόγραμμα της… Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ!
Να σημειωθεί εδώ ότι οι εκλογές ή ακόμα και το δημοψήφισμα, αν τις αποφασίσουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, το πιθανότερο είναι να διεξαχθούν, με κλειστές… τράπεζες και ΑΤΜ, εφόσον θα έχουν στερέψει από ρευστό, λόγω μη τροφοδότησης τους από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Τότε θα δούμε, αν ο κόσμος θα πάει να τους ψηφίσει, ή να τους κυνηγήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου