Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Δεύτε Λάβετε… Μολότοφ (και Ψεκασμό)


Γιορτή Μολότοφ! Η Χαρά των αριστερο-αναρχο-αντιεξουσιαστών κουκουλοφόρων με πρώτη φορά κυβέρνηση αριστεράς (με ολίγην, ψεκασμένη δεξιά). 
Ορμητήριο, έχει γίνει το Πολυτεχνείο, των αριστερο-αναρχο-αντιεξουσιαστών κουκουλοφόρων τις τελευταίες μέρες, καίγοντας και καταστρέφοντας τα πάντα… ανενόχλητοι στη γύρω περιοχή. Μέσα στο Πολυτεχνείο έχουν... δικές τους αποθήκες-παρασκευαστήρια μολότοφ,όπου έχουν βάλλει δικές τους κλειδαριές, όπως καταγγέλλει καθηγητής του Πολυτεχνείου! 

Έτσι βλέπεις να μπαίνουν οι κουκουλοφόροι με άδεια χέρια στο Πολυτεχνείο και να βγαίνουν… πλήρως εξοπλισμένοι με αντιασφυξιογόνες μάσκες, σακίδια στην πλάτη γεμάτα με μολότοφ και άλλα «εργαλεία», (σφεντόνες μπουλόνια κλπ). Και επειδή πρέπει να επιδείξουν και το έργο τους ανήρτησαν σε βίντεο τα κατορθώματα τους, εστιάζοντας στο κάψιμο μιας ανάποδα αναρτημένης ελληνικής σημαίας στην πύλη του πολυτεχνείου! 
Η Άχρηστη κυβέρνηση εξακολουθεί να είναι παρατηρητής και ο πολύς δεξιολαϊκιστής  (Ψε)Κα(σ)μμένος κάνει την (αριστερή) Πάπια... Ποια ιδεολογία; Πάνω απ' όλα η καρέκλο-ιδεολογία (της εξουσίας)!
 Και φυσικά εξακολουθεί η πρυτανεία του πρώτου πανεπιστημίου (Αθηνών) της χώρας να τελεί υπό κατάληψη εδώ και 2 εβδομάδες πό τα αποβράσματα με τις κουκούλες.  Ποιό ήταν το σχέδιο της (ψεκασμένης) συγκυβέρνησης για την αντιμετώπιση των κουκο υλοφόρων; Θα αποχωρούσαν.... μόνοι τους για να κάνουν Πάσχα. ΟΥΑΟΥ! (Το... σχέδιο αποκάλυψε, από τηλεοράσεως, ο... ογκόλιθος της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ, υπουργός Επικρατείας Φλαμπουράρης, "πολιτικός πατέρας" του Τσίπρα). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου