Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Η Δικαίωση του Παρακράτους της Αριστεράς


«Πάρτι» έκαναν (και) χθες, (7.4.15), οι αριστερο-αναρχο-αντιεξουσιαστές κουκουλοφόροι στο κέντρο της Αθήνας με βανδαλισμούς στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη, (βρωμίζοντας το μνημείο με συνθήματα γκράφιτι), με πυρπόληση αυτοκινήτων και εκτόξευση αμέτρητων βομβών μολότοφ, έχοντας σαν ορμητήριο το Πολυτεχνείο. Η αστυνομία, αν δεν είναι παρούσα στις καταστροφές  των κουκουλοφόρων… υπομένει...  καρτερικά τις μολότοφ που εκτοξεύουν τα «παιδιά» (του ΣΥΡΙΖΑ)*.
*Σημείωση: Επί δεκαετίες η δράση των κουκουλοφόρων είχε την υποστήριξη της αριστεράς, (Συνασπισμού, ΣΥΡΙΖΑ) και στελέχη – βολευτές τους υπερασπίζονταν στα δικαστήρια και τους έβγαζαν έξω! Πολλοί γόνοι του (αριστερού «προοδευτικού») χώρου εμπλέκονταν ανοικτά σε παράνομες πράξεις των κουκουλοφόρων με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον τρομοκράτη ληστή τραπεζών γιο του σημερινού… υπουργού Εσωτερικών προϊστάμενου του… υπουργού Προστασίας του (Αλήτη) Πολίτη Νίκου Βούτση!! Ωραίοι πατέρας υπουργός και ληστής τρομοκράτης γιος;; Άνετοι οι κουκουλοφόροι που έχουν γλείψιμο τον αρμόδιο υπουργό;; Να σημειωθεί ότι ο τρομοκράτης ληστής γιος καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκιση και βγήκε στα… 2, (εκτίοντας περίπου μόνο την προφυλάκιση του).
Και βέβαια συνεχίζονται, εδώ και 2 εβδομαδες, οι καταλήψεις δημοσίων κτηρίων σε όλη τη χώρα από τους αριστερο-αναρχο-αντιεξουσιαστές  κουκουλοφόρους, συμπεριλαμβανομένης της πρυτανείας του πανεπιστημίου Αθηνών, που έχει μετατραπεί σε «στρατηγείο» τους.
Ο αρμόδιος υπουργός (Δημόσιας Τάξεως)  Πανούσης αντί να λαμβάνει μέτρα, είναι «προβληματισμένος» και… γράφει… άρθρα καταδίκης της βίας. Η Βολευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Β. Λέβα βλέπει τον αρχιδολοφόνο εκτελεστή τρομοκράτη Κουφοντίνα της 17Ν, για να τον διαβεβαιώσει ότι θα ικανοποιηθεί το αίτημα του για κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας!
Ο άλλος αρμόδιος υπουργός Δικαιοσύνης Παρασκευόπουλος  με νομοσχέδιο στη Βουλή, βιάζεται να ικανοποιήσει τα αιτήματα των αριστερο-αντιεξουσιαστών κουκουλοφόρων (παιδιών τους), για κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας, αποφυλάκιση του δολοφόνου τρομοκράτη Σάββα Ξηρού, και εξασφάλιση της… άνεσης στις φυλακές των τρομοκρατών των Πυρήνων της Φωτιάς, (και Παπαριάς)! Επαναλαμβάνεται και εδώ:
Με Τι (Επικίνδυνα) Νούμερα και Άχρηστους Έχουμε Μπλέξει!!
Βέβαια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ επί δεκαετίες δεν επέδειξαν τον ίδιο ζήλο που επέδειξαν με την Χρυσή Αυγή, που την μπουζούριασαν, μετά από 1,5 χρόνο "δράσης". Θα μπορούσαν να έχουν συγκεντρώσει όλες τις δικογραφίες βιαιοπραγιών και καταστροφών, διαχρονικάσυμπεριλαμβανομένης της 4πλής δολοφονίας στον εμπρησμό της Μαρφίν, (τη ΧΑ την φυλάκισαν για μία δολοφονία)να δικάσουν και να καταδικάσουν τους πολύ γνωστούς, (άγνωστους), κουκουλοφόρους. Δεν το έκαναν όμως, και τώρα είναι αργά για κραυγές, να ζητάνε από τους υπερασπιστές και σπόνσορες τους στα δικαστήρια, (που τώρα κυβερνούν), να επιβάλλουν την τάξη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου