Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Ελλάς των (Μούφα) Εξεγέρσεων (Β΄)

Στην Ελλάδα του Λεωνίδα, του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Κολοκοτρώνη, οι Mούφα αριστεροί μαζί με τους κολλητούς τους αντεξουσι-αναρχο-κούκου(λοφόρους) επινοούν «ήρωες» και κατασκευάζουν Mούφα «επετείους».

Ο άδικος θάνατος ενός παιδιού, που σημαδεύτηκε από πρωτοφανείς καταστροφές, εμπρησμούς και λεηλασίες του κέντρου της Αθήνας, αλλά και πολλών άλλων πόλεων, έγινε «επέτειος», για να επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο παρόμοια….. θεάρεστα έργα.

Οι Mούφα αριστεροί και ο Mούφα αντεξουσι-αναρχικός χώρος, τηρούν σιγή ιχθύος για τους δολοφονημένους με εμπρησμό της τράπεζας Μαρφίν, 3 άνθρωπους και ένα αγέννητο μωρό.

Το ίδιο για τη δολοφονία του 15χρονου αφγανόπουλου, από παράφρονες «αντάρτες πόλεων», που γελούσαν βλέποντας το παιδί να περιεργάζεται τη βόμβα.….

Ούτε μια διαμαρτυρία, ούτε μια διαδήλωση, καμία επέτειος. Δε βολέυει…..

Μας πώς να γίνει, αφού οι δολοφόνοι είναι οι ίδιοι και ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί.

Από κοντά η ΑΔΕΔΥ και η εκπαιδευτική κοινότητα, που κολλάει και έκλεισαν τα σχολεία και τις δημόσιες υπηρεσίες, στο όνομα της Μούφα επετείου;


Χαίρετε Δέρματα (της επιλεκτικής βίας και ευαισθησίας) της Αριστεράς με την επιβράβευση από τις ΣυνδικάλεςGR Δημοσίου-εκπαιδευτικών ,


- Για την κατάντια των Ελλήνων μαθητών ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ στην βαθμολογία από τον ΟΟΣΑ 65 χωρών, που δημοσιεύθηκε στις 7.12.10!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου