Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Λάκης ο Τρομο-Λάτρης

Δεν αμφισβητεί κανείς την ευρηματικότητα, το ταλέντο ως κωμικού και την ικανότητα άμεσης επικοινωνίας με τις μάζες (ανθρώπων) του Λάκη Λαζόπουλου.

Ο «εθνικός» διασκεδαστής Λάκης παίρνει άριστα στο ρόλο του ως κωμικού ψυχαγωγού. Αλλά μέχρι εκεί.

Όταν προσπαθεί να το «παίξει» εθνικός διαπαιδαγωγός και ηθικός κήρυκας της κοινωνίας, δεν διαδίδει απλά ψευδείς ιδέες, αλλά γίνεται εκμαυλιστής και επικίνδυνος.

Οι αρχαίοι μας πολύ σοφά έλεγαν ότι, ο δάσκαλος για να είναι πιστευτός από τους μαθητές του πρέπει να είναι ό ίδιος πρότυπο, αυτών που διδάσκει και διαδίδει.

Ο κάθε καλόπιστος απλός πολίτης, αν το εξετάσει λίγο, θα διαπιστώσει ότι τα λόγια του δια(παρα)μορφωτή κοινής γνώμης Λάκη, δεν συνάδουν με τα έργα και τη χλιδάτη ζωή του.

Αξίζει να αναφερθεί εδώ η άποψη του… Ηλία Ψινάκη περί του «εθνικού» σταρ Λάκη σε σχετική ερώτηση σε πρόσφατη συνέντευξη του:

«Δεν άκουσα να υποστηρίζει αυτά που λέει στο τσαντίρι στους κύκλους jet set (της πλουτοκρατίας) που συχνάζει, όπου συχνάζω κι εγώ. Είναι ένας λαϊκιστής!!»

Ο κατά τα άλλα λαλίστατος και επικριτής των πάντων Λάκης τηρεί σιγή ιχθύος, μέχρι τώρα στη μομφή. Ας τολμήσει να απαντήσει του διαμηνύει, με νόημα, ο Ψινάκης…

Μεταξύ αστείου και σοβαρού ο Λάκης ο «πονηρούλης» από το «τσαντίρι» του βρίσκει τρόπους να περνάει τα μηνύματα του στο ευρύ «χαλαρό» ελληνικό κοινό.

Μόνιμος υπερασπιστής των απανταχού κούκου(λοφόρων), αριστερο-αναρχικο-αντεξουσιαστών, αλλά και των σκληρών δολοφόνων τρομοκρατών με κάποια αντίρρηση ότι… μάλλον δε χρειάζονται οι σκοτωμοί….

Πρόσφατα αμφισβήτησε τα αδιάσειστα στοιχεία, (τηλεφωνικούς διαλόγους) των άνανδρων δολοφόνων του «επαναστατικού αγώνα», σχετικά με το διαμελισμό, από βόμβα τους, 15χρονου Αφγανόπουλου και το σοβαρό τραυματισμό της ενδεκάχρονης αδελφής του.

Δεν μπορούσε να πιστέψει?! ότι είναι δυνατό οι «ιδεολόγοι» τρομοκράτες να χλεύαζαν κυνικά την περιέργεια των παιδιών για τη βόμβα και το παρουσίασε σαν τρυκ της αστυνομίας!!

Φθάνει στο σημείο ο ανεκδιήγητος χλιδο-αλοίθωρο-αριστεριστής Λάκης να ισχυρίζεται ότι η δολοφονία του αφγανόπουλου (πρέπει) να ήταν έργο ακροδεξιών!!

Είναι πλέον απόλυτα εμφανές ότι η παρεχόμενη απ’ αυτόν (συνεχής) υποστήριξη των τρομοκρατών έχει (βασικά) ιδιοτελή προσωπικά κίνητρα:

Την «κατοχυρωμένη» ασυλία του από τους «ιδεολόγους» τρομοκράτες, διότι διαφορετικά, με το προφίλ του χλιδο-σταρ που έχει, θα ήταν στο στόχαστρο τους.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στον χλιδο-τρομο-λάτρη που εξασφαλίζει την πάρτη του για να μην είναι στόχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή