Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Ο… (χαμένος) καρεκλάς

Τελικά τα… κατάφερε πάλι ο Τσίπρας να επικρατήσει (ΜΟΝΟ) στην Ροδόπη με την στήριξη… Ερντογάν, (δια της… γραμμής του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής στην μουσουλμανική μειονότητα). 

Παρά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε προεκλογικά, (και μετά την εκλογή τους στις εκλογές της 21.05.23), σχετικά με την υποψηφιότητα (ξανά) των δύο μουσουλμάνων, (δηλωμένων Τούρκων της προτίμησης Ερντογάν), Ελλήνων πολιτών της Ροδόπης, όχι μόνο δεν εμφανίστηκαν να δηλώσουν τον σεβασμό του ως προς την συνθήκη της Λοζάνης, αλλά ποιώντας την νήσσαν και αυτοί και ο ΣΥΡΙΖΑ επανεξελέγησαν πανηγυρικά στις εκλογές της 25 Ιουνίου 2023. 

Έτσι το μακρύ χέρι του Ερντογάν φθάνει εντός της Βουλής των Ελλήνων δια… χειρός Τσίπρα.

 
Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας δεν καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να παίζουν με την εθνική ασφάλεια της χώρας, που αντιλαμβάνεται και επιθυμεί να έχει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, (με την υπηρέτηση των εθνικών συμφερόντων και όχι των κομματικών, καθώς και την φύλαξη των συνόρων χωρίς ορδές μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που δεν ενσωματώνονται και αλλοιώνουν την εθνική ταυτότητα των Ελλήνων), γι’ αυτό και η δεύτερη... κατραπακιά σχεδόν μείον 23%.

Άσχετοι, άεργοι, ανεπάγγελτοι, ακατάλληλοι και επικίνδυνοι για την διακυβέρνηση της χώρας τους… ξαπόστειλε ο λαός στο 17,83% (προς το παρόν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου