Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Ο εχθρός εντός των τειχών

Σοβαρές καταγγελίες (δημοσίως) από τον τέως πρέσβη επί τιμή κ. Γ. Αϋφαντή, ο οποίος διετέλεσε διπλωματικός σύμβουλος του κ. Τσίπρα (όταν ήταν αντιπολίτευση) την περίοδο 2012 – 2014, σχετικά με την επιλογή υποψηφίων βουλευτών στην Θράκη με υπόδειξη της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα, παρά την ενημέρωση και τις εισηγήσεις του (προσωπικά στον Τσίπρα, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί). 

Το ίδιο συμβαίνει και τώρα όπως επισήμανε ο κ. Αϋφαντής με τους 2 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που εξελέγησαν στις εκλογές της 21.05.23 με υπόδειξη και στήριξη του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής.

  

Και ενώ υπάρχουν αυτές οι καταγγελίες, οι δύο εκλεγέντες του ΣΥΡΙΖΑ δεν βγαίνουν να δηλώσουν ότι εκπροσωπούν την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης και σέβονται την συνθήκη της Λοζάνης, και ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνουν την… (τούρκικη) πάπια, (δεν τους αναγκάζουν να δηλώσουν τα αυτονόητα ως Έλληνες πολίτες, και αν όχι να τους αποπέμψουν).

Πιο ωμή παρέμβαση (με στήριξη ΣΥΡΙΖΑ) της Τουρκίας στα εσωτερικά της Ελλάδος δεν γίνεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας προσωπικά στηρίζουν τις επιλογές του Ερντογάν φανερά και ξεδιάντροπα ανθελληνικά. 

Οι δύο αυτοί μουσουλμάνοι, που δηλώνουν Τούρκοι, δεν θα είναι το μακρύ χέρι της Τουρκίας στην ελληνική Βουλή, ακυρώνοντας στην πράξη τις προβλέψεις της συνθήκης της Λοζάνης; Ποιος θα υπερασπιστεί την Ελλάδα.

Υπάρχει ανεξάρτητη δικαιοσύνη; Που κρύβεται ο εισαγγελέας; Ποιος θα υπερασπιστεί την Ελλάδα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου