Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να… κρυφτεί αλλά…

Μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων ο νεολαίος… (40+ετών) μαλλιάς με την ντουντούκα, (συνόδευε πάντα την Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν ήταν ΣΥΡΙΖΑ), κατηγορούν την ΠτΔ για το πολύνεκρο ναυάγιο (ανοικτά) της Πύλου και τους «σκοτωμούς» λαθρομεταναστών, που φταίει ο φράκτης στον Έβρο, και η αποτροπή (από το ελληνικό ΛΣ) στο Αιγαίο.

Ο Παπαδημούλης από Βρυξέλλες κατηγορεί δημοσίως, (δεν είναι η πρώτη φορά – έκανε αγώνα να μην δοθούν ευρωπαϊκά κονδύλια για τον φράκτη στον Έβρο), την Ελλάδα για το ναυάγιο. 

Ο Τσίπρας… ανακρίνει τον υπηρεσιακό υπουργό πολιτικής προστασίας αν τηρήθηκαν τα… πρωτόκολλα διάσωσης και δεν αρκείται ως τέως πθ (στοιχειώδους σοβαρότητας) στις εξηγήσεις του Λιμενικού Σώματος.

Και όλος ο «αριστερός» συρφετός, αριστερά συνδικάτα, ΠΑΜΕ, Κουτσούμπας αυτοπροσώπως, (για τους φονιάδες των λαών - που ποτέ δεν περιλαμβανόταν η ΕΣΣΔ, ή μετά η Ρωσία), και αναρχοκουκουλοφόροι, (περίπου 1500 κατά την αστυνομία), στους δρόμους με μολότοφ χθες το βράδυ να διαδηλώνει στο κέντρο της Αθήνας και να δυσφημεί την χώρα, όπως αναφέρθηκαν τα διεθνή ΜΜΕ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας δεν καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να παίζουν με την εθνική ασφάλεια της χώρας, που αντιλαμβάνεται και επιθυμεί να έχει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, (με την φύλαξη των συνόρων χωρίς ορδές μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που δεν ενσωματώνονται και αλλοιώνουν την εθνική ταυτότητα των Ελλήνων), γι’ αυτό και η... κατραπακιά μείον 20% και επιμένουν… Ας γυρίσουν λοιπόν στο 3%, που ήταν πριν καβαλήσουν το καλάμι των «αγανακτισμένων».

Άσχετοι, αργόσχολοι, ανεπάγγελτοι, ακατάλληλοι και επικίνδυνοι για την διακυβέρνηση της χώρας, να τους στείλει ο λαός στο σπίτι τους, (ας κάνουν εκεί ζημιά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου