Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Ποια πατρίδα; Η εξουσία ηλίθιε!

Συνεχίζεται το ξεκατίνιασμα για τις υποκλοπές με κραυγές Ανδρουλάκη, "όλα στο φως", ενώ οφείλει να ξέρει (και ξέρει) ότι δεν είναι δυνατόν να αποκαλύπτονται δημοσίως πρόσωπα - υπηρεσίες - διαδικασίες της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Γιατί δεν ενημερώνεται, (δεν θέλει να ενημερωθεί), μυστικά και αν διαπιστώσει παράνομη πράξη της ΕΥΠ, να διωχθούν οι εμπλεκόμενοι, χωρίς να γίνει βούκινο παγκοσμίως;

Το θέμα μεγιστοποιεί - εκμεταλλεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας προσωπικά και με "αποκαλύψεις" του κομματικού του δημοσιογράφου, (πριν από οποιαδήποτε διερεύνηση από την δικαιοσύνη), κατηγορεί τον πθ για παρακολούθηση των τηλεφώνων πολλών υπουργών του, των... γυναικών τους, δημοσιογράφων, πρώην υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ κλπ. 

Η Τουρκία ήδη (τουλάχιστον από το 2020) διεξάγει ένα ολοκληρωτικό (υβριδικό) πόλεμο εναντίον της Ελλάδος (εισβολή λαθρομεταναστών, πολλαπλασιασμός παραβάσεων-παραβιάσεων του ΕΕΧ, υπερπτήσεων νησιών και με drones, παραβιάσεων των ΕΧΥ, παρενοχλήσεων μέχρι και προσπάθειας βύθισης σκαφών του Λιμενικού και ΠΝ, πλήθος τουρκικών ψαροκάικων για ψάρεμα σε ελληνικά νερά (και ανοικτά της Γαύδου), ψυχολογικό πόλεμο με ύβρεις, εκφοβισμό και απειλές εισβολής, εκτόξευσης πυραύλων κλπ. Αυτό που ΜΟΝΟ λείπει μέχρι τώρα από τις επιθετικές ενέργειες τις Τουρκίας είναι η δια των όπλων επίθεση. 

Οι εθνικές καταστροφές συμβαίνουν, όταν το πάθος για την εξουσία τυφλώνει τις ηγεσίες των κομμάτων και διχάζουν τους Έλληνες. 

Καλά θα κάνουν να συνέλθουν άπαντες πριν είναι πολύ αργά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου