Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Ποιοί... ήρωες;

Η πολιτική γενιά του Πολυτεχνείου:

* Εκμαύλισε τους θεσμούς, τα ιδανικά και τις αξίες του λαού, με αποτέλεσμα τον πολιτικό, ηθικό, πολιτισμικό και κοινωνικό ξεπεσμό.

* Εξέθρεψε και προέβαλε πρότυπα αναξιοκρατίας, μετριότητας, αραχτής (στο δημόσιο) και αρπαχτής, (του δημόσιου χρήματος).

* Καλλιέργησε την ανομία, την ατιμωρησία και την συνενοχή. 

* Διέλυσε την εθνική παιδεία, (κόμματα στα πανεπιστήμια – σχολεία των δεκαπενταμελών αγραμμάτων, αιώνιοι φοιτητές - αιώνιες καταλήψεις, πτυχία με βούλα κομματικών νεολαιών, πανεπιστήμια σκουπιδότοποι, άντρα ανομίας, ναρκωτικών, παρασκευαστήρια μολότοφ).

* Και τελικά χρεοκόπησε την χώρα καταντώντας την ζήτουλα και ξεφτίλα παγκοσμίως, παραδίδοντας την στο έλεος ξένων δανειστών και ανίσχυρη (αμυντικά) απέναντι σε μια άκρως επιθετική Τουρκία.

Το κωμικοτραγικό είναι ότι κάθε χρόνο ο (παραπληροφορημένος – εξαπατημένος) λαός γιορτάζει την καταστροφή του από τους (βολεμένους – ζωντανούς) «ήρωες» του Πολυτεχνείου, με τους ίδιους (τους "ήρωες") μέχρι σήμερα να καταθέτουν στεφάνια για τους εαυτούς τους!

Και βέβαια συνεχίζεται το… τσίρκο της πορείας προς την πρεσβεία των «φονιάδων» των λαών, από τους οποίους ζητείται η συμπαράσταση - βοήθεια σε περίπτωση επίθεσης της Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου