Κυριακή 29 Μαΐου 2022

ΣΥΡΙΖΑϊστάν…

Σε ποια σοβαρή (δημοκρατική) χώρα ένα κόμμα (ο ΣΥΡΙΖΑ που κυβέρνησε την Ελλάδα επί 4,5 χρόνια, είναι τώρα αξιωματική αντιπολίτευση και δημοσκοπικά είναι πάνω από 20%), στηρίζει το μπάχαλο στα πανεπιστήμια;  

Τώρα στηρίζει τους καταληψίες κουκουλοφόρους αναρχοαντιεξουσιαστές που… έχασαν το στέκι τους εντός του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης γιατί (επιτέλους) αποφασίστηκε ο βρωμισμένος χώρος τους να γίνει βιβλιοθήκη. 

Καθημερινά σημειώνονται επεισόδια, (μερικών εκατοντάδων αριστερομπάχαλων υποτιθέμενων φοιτητών), με επιθέσεις εναντίον της αστυνομίας και διαδηλώσεις στον χώρο του ΑΠΘ, στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας και της ίδρυσης της βιβλιοθήκης.

Στην φωτογραφία παρακάτω μια εικόνα χίλιες (ξεφτίλα) λέξεις για την κατάντια του ΑΠΘ, (παρόμοια κατάσταση και στα άλλα ΑΕΙ), σε σύγκριση με Kings College του Λονδίνου.

Νίκος Φίλης, πρώην υπουργός παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση να αναλογιστεί τις ευθύνες της για μια πολιτική που ελεεινολογεί το πανεπιστήμιο σαν άντρο βίας».

ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση στήνει σκηνικά έντασης, σε κάθε ευκαιρία, και στοχοποιεί για ακόμα μία φορά τη νέα γενιά. Έχει την κύρια ευθύνη για τη μετατροπή του ΑΠΘ σε πεδίο μάχης, επενδύει στην πόλωση και στην καταστροφή. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται για την επαναφορά του πανεπιστημιακού ασύλου και την κατάργηση της πανεπιστημιακής αστυνομίας».

Η χώρα και ο ελληνισμός αντιμετωπίζει υπαρξιακή απειλή από την Τουρκία και ο ΣΥΡΙΖΑ (για ψηφοθηρικούς λόγους) χαϊδεύει εσωτερικό εχθρό. Αίσχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου