Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Δεν ξεχνιούνται

Στις 5 Μαΐου 2010 δολοφονήθηκαν η Αγγελική Παπαθανασοπούλου 32 ετών (έγκυος 4 μηνών), ο Επαμεινώνδας Τσάκαλης 36 ετών και η Παρασκευή Ζούλια 35 ετών από αριστεριστές κουκουλοφόρους αναρχοαντιεξουσιαστές. 

Οι άνανδροι δολοφόνοι πέταξαν μολότοφ μέσα στην τράπεζα, ενώ οι υπόλοιποι υπάνθρωποι σύντροφοι τους φώναζαν «κάψτε τους» και εμπόδιζαν τα πυροσβεστικά οχήματα να πλησιάσουν την φλεγόμενη τράπεζα. Τους έκαψαν ζωντανούς στην τράπεζα της Μαρφίν, γιατί διέπραξαν το «έγκλημα» να δουλεύουν σε μέρα απεργίας. Οι δολοφόνοι 12 χρόνια μετά παραμένουν ασύλληπτοι και ατιμώρητοι. 

*Το πιθηκοειδές «πιτσιρίκος», υποστηρικτής των εγκληματιών κουκουλοφόρων, στην ανατριχιαστική του ανάρτηση τότε (στην φωτογραφία κάτω αριστερά).

Πάντως επί δεκαετίες δεν βρέθηκε καμία κυβέρνηση, η/και η… ανεξάρτητη δικαιοσύνη να συγκεντρώσει όλες τις δικογραφίες καταστροφών, εμπρησμών, τραμπουκισμών, βιαιοπραγιών, συμπεριλαμβανομένης της 4πλής δολοφονίας στον εμπρησμό της Μαρφίν, για να δικαστούν και να καταδικαστούν οι γνωστοί/άγνωστοι κουκουλοφόροι εγκληματίες και όσοι τους καθοδηγούν και χρηματοδοτούν.  

Πως σε 2 χρόνια συγκεντρώθηκαν 40-50 δικογραφίες αδικημάτων της ΧΑ, προφυλακίστηκαν όλοι (σχεδόν) οι βουλευτές της (συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού) και τελικά σε λίγα χρόνια καταδικάστηκαν και φυλακίστηκαν;

Έχουν ασυλία οι εγκληματίες του αριστερού χώρου αναρχοαντιεξουσιαστές;

1 σχόλιο:

  1. . ΨΗΦΊΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΎΣ ΜΕΙΟΔΌΤΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΌ ΠΆΜΕ ΚΑΤΆ ΔΙΑΌΛΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή