Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

ΑΕΙ (Ανώτατα Εξευτελισμένα Ιδρύματα)

Οι (αριστεροί) αντιεξουσιαστές κουκουλοφόροι εξακολουθούν να μαγαρίζουν τα ελληνικά πανεπιστήμια ανενόχλητοι. Αυτήν την φορά μπούκαραν στο γραφείο του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, Δημ. Μπουραντώνη και αφού έσπασαν ότι έβρισκαν μπροστά τους, (συμπεριλαμβανομένων υπολογιστών και αντικειμένων ιδιαίτερης ιστορικής αξίας), ξεφτίλισαν τον πρύτανη περνώντας του ταμπέλα: «αλληλεγγύη στις καταλήψεις». 

Την φωτογραφία αυτή (βλέπε παρακάτω) την δημοσίευσαν σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου, όπου λένε μεταξύ άλλων: «Το πρωί της Πέμπτης 29/10 πραγματοποιήσαμε παρέμβαση/εκκένωση του γραφείου του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, Δημήτρη Μπουραντώνη. Η συγκεκριμένη παρέμβαση αποτελεί μία δράση στα πλαίσια του πανελλαδικού καλέσματος αλληλεγγύης για έναν Οκτώβρη υπεράσπισης των καταλήψεων». 

Στο τέλος κάνοντας… πλακίτσα λένε ειρωνικά: «Ευχαριστούμε τον πρύτανη που έδειξε την αλληλεγγύη του με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο».

Και αυτή η κυβέρνηση 16 μήνες τώρα δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για να απαλλάξει τα πανεπιστήμια της χώρας από τα κουκουλοφέροντα αριστεροαναρχοφασιστικά αποβράσματα. Ψήφισαν την κατάργηση του ασύλου. Και λοιπόν; Εφάρμοσαν τον νόμο; ΟΧΙ. Άρα ΜΗΔΕΝ. Και η ακαδημαϊκή κοινότητα, που ξεφτιλίζεται διαρκώς; …Μόκο για την (ξεφτιλισμένη) καρέκλα… Απίστευτη κατάντια… Καφριστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου