Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Όλοι μαζί στον.. Πάτο..


Η κυβέρνηση με καθυστέρηση 7 μηνών αποφασίζει να κατασκευάσει κλειστά(*) κέντρα (που θα είναι έτοιμα, λένε, μέχρι το καλοκαίρι) στα νησιά, που ήδη οι λαθρομετανάστες έχουν ξεπεράσει τις 40.000 σε άθλιες συνθήκες, (στα ανοικτά κέντρα των ανοικτών συνόρων Τσίπρα).
Ο Τσίπρας εγκαλεί την κυβέρνηση για την κατασκευή των κλειστών κέντρων και εξακολουθεί να υποστηρίζει τα ανοικτά σύνορα και την αλληλεγγύη των λαών (**).
Οι κάτοικοι των νησιών, που ζουν επί 5 χρόνια την πολιτική των.. ανοικτών συνόρων και την.. αλληλεγγύη των λαών δεν πιστεύουν την κυβέρνηση, (για τα νέα κλειστά κέντρα και το κλείσιμο των ανοικτών) και κήρυξαν.. πόλεμο (με όπλα, τραμπουκισμούς και καταστροφές) στην αστυνομία, που πήγε να προστατεύσει ανθρώπους και μηχανήματα κατασκευής των νέων δομών.
Λύση δεν δίδεται από κανένα, οι ροές λαθρομεταναστών συνεχίζονται και αναμένεται να αυξηθούν με την καλυτέρευση του καιρού. 
Ελλάς εάλω από έξω και από μέσα.. ο στόχος των Τούρκων, που φαίνεται πλέον καθαρά με την άδεια Ερντογάν προς τους λαθρομετανάστες της Τουρκίας να κατευθυνθούν στην Ευρώπη (δηλαδή στην Ελλάδα). Ας συνέλθουν άπαντες, (κυβέρνηση, αντιπολίτευση και λαός), να υλοποιήσουν άμεσα τα (πραγματικά) κλειστά κέντρα λαθρομεταναστών, (γιατί όχι σε ακατοίκητα νησιά), να μετατραπούν τα ήδη ανοικτά σε κλειστά και να σφραγιστούν τα σύνορα της χώρας.
(*) «Κλειστά» κέντρα με.. άδειες εξόδου.
(**) Θα ήταν.. δίκαιο «που θα γίνει πράξη» ο κ. Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ και το 31,53% των οπαδών ψηφοφόρων του (εκλογές 2019) να πάρουν από 2-3 λαθρομετανάστες στα σπίτια τους για να υλοποιήσει τα μηνύματα του. Στο ίδιο κλίμα (εκτός της Ελληνικής Λύσης) και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, (καλούνται και αυτοί να ακολουθήσουν τον Τσίπρα στην.. λύση του προβλήματος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου