Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Οι.. Άσσοι στο Μανίκι Τσίπρα


Σε προεκλογικό (αν όχι εκλογικό) 2018:

1. Είναι τυχαία η ανακίνηση του σκοπιανού; (Η σύνοδος κορυφής ΝΑΤΟ γίνεται κάθε 2 χρόνια. Στην προηγούμενη το 2016 στην Βαρσοβία ο κ. Τσίπρας.. σφύριζε αδιάφορα).

2. Είναι τυχαίο, (το είχαν.. προαναγγείλει 1 χρόνο πριν και το κράταγαν στο.. συρτάρι), το.. σκάσιμο της “Novartis”, (με κουκουλοφόρους καταδότες), και μάλιστα αμέσως μετά το εντυπωσιακό συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Αθήνα; ( Δεν κρίνεται το αν υπάρχει σκάνδαλο, που υπάρχει, αλλά ο χρόνος παρουσίασής του).

3. Με τα δύο παραπάνω θέματα δεν υποβαθμίζονται, ή.. ψιλοξεχνιούνται τα δυσβάστακτα μέτρα των μνημονίων Τσίπρα-Καμμένου και αποπροσανατολίζεται ο «σοφός» λαός; Πετάνε και τις.. τρακατρούκες άδειας Κουφοντίνα έτσι ντόρος να γίνεται..

4. Σε ένα βαθμό δεν υποβαθμίζεται η υπόθεση πώλησης βλημάτων στην Σαουδική Αραβία; (Το.. παλεύουν-δεν καλούν για κατάθεση τον κ. Καμμένο. Έχουν την πλειοψηφία στην Βουλή και τις αρμόδιες επιτροπές).


Πρόκειται για.. επιστήμονες της (στρατηγικής) προπαγάνδας με σκοπό την (κατάκτηση και) διατήρηση της εξουσίας. Το λένε ξεκάθαρα πολλοί υπουργοί – στελέχη, ακόμα και η συμβιούσα πρώτη κυρία: "Δεν έχουμε την εξουσία ακόμη, έχουμε μόνο την κυβέρνηση".
Τους λείπει η (μόνιμη) εξουσία.

Σε μια πτωτική πορεία της απήχησης του ΣΥΡΙΖΑ στον λαό, ο Τσίπρας δίνει τα ρέστα του, για να επιβεβαιωθεί η λαϊκή ρύση, "όταν ο γάιδαρος ψοφά.. τσινά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου