Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Η.. κληρονομιά Τσίπρα - Καμμένου


Ποιος ασχολείται τώρα με τις περικοπές μισθών/συντάξεων, λόγω επανυπολογισμού τους, (νόμος Κατρούγκαλου), που θα ισχύσουν το 2019;
Ποιος ασχολείται τώρα με την μείωση του αφορολόγητου από τα 8.636 ευρώ στα 5.700 που είναι για το 2020, αλλά πιθανόν να ισχύσει και από το 2019;
Ποιος ασχολείται τώρα με την υποχρέωση της χώρας να έχει ετήσιο πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ μέχρι το 2022, και 2% μέχρι το.. 2060; Ποιες θα είναι οι συνέπειες αν δεν πετυχαίνεται ο στόχος κάθε χρόνο;
Ποιος ασχολείται, ή έχει υπολογίσει τώρα, τις συνέπειες από το... αιώνιο μνημόνιο Τσίπρα; (Ένταξη 14 ΔΕΚΟ-υποθήκευση όλης της περιουσίας του Δημοσίου, στο υπέρ-ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων για 99 χρόνια); Και.. εθνικός.. αιώνιος μνημονηγέτης ο Τσίπρας!
Σε περίοδο φθοράς της μνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (και λόγω χρόνου άσκησης της εξουσίας), ο τέλειος αντιπερισπασμός:
Και κάθαρση (υποτίθεται) κάνουν με Novartis κλπ (φέρνουν και άλλες υποθέσεις) και τους πολιτικούς αντιπάλους (προσπαθούν να) εξοντώνουν.
Τώρα αν εξοντώνεται και ο «σοφός» λαός, (που μαζί με Survivor, τούρκικα σίριαλ παρακολουθεί και το ξεκατίνιασμα της «κάθαρσης» στην.. αρένα της Βουλής), ε αυτό είναι παράπλευρη απώλεια..
Μαέστροι (σταλινικής) προπαγάνδας: Όταν δεν υπάρχει επαρκής.. άρτος προσφέρονται περισσότερα.. θεάματα (για να ξεχνιούνται οι απώλειες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου