Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Ο Serial Killer της 17Ν σε.. Τιμητική Άδεια


Ο κατά συρροή δολοφόνος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν Δημήτρης Κουφοντίνας, καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια για 11 δολοφονίες, σειρά βομβιστικών επιθέσεων, ληστειών κλπ πήρε 48ωρη άδεια από την φυλακή για να.. γιορτάσει τα στυγερά εγκλήματα του στον.. γενέθλιο μήνα της οργάνωσης του. ..Περήφανος για τα εγκλήματα του, χωρίς ίχνος μεταμέλειας ή συγνώμης για τις ζωές που αφαίρεσε, εχθρός της δημοκρατίας-δεν αποδέχεται νόμους της, χρησιμοποιεί τα ωφελήματα της, (νόμος αδειών κρατουμένων), για να ικανοποιήσει το σαρκίο του θρασύδειλου ανθρωποειδούς, που το έπαιζε επαναστάτης δολοφονώντας πισώπλατα.

Έξω από την φυλακή τον αποθέωσαν "συναγωνιστές" αριστεροαναρχικοί όλου του φάσματος των Εξαρχείων, συμπεριλαμβανομένου του Ρουβίκωνα οι οποίοι τον χαρακτήρισαν "πραγματικό επαναστάτη"!!

Μεταξύ των "συναγωνιστών" που υποδέχτηκαν τον δολοφόνο Κουφοντίνα με αγκαλιές και φιλιά και ο Γιώργος Βούτσης ληστής τραπεζών και μέλος των πυρήνων της φωτιάς, γιος του προέδρου της Βουλής (ΠτΒ) Νίκου Βούτση.

Ο εν λόγω ληστής είχε συλληφθεί το 2007 κατά την διάρκεια ληστείας τράπεζας, βαριά οπλισμένος με 2 πιστόλια και 1 χειροβομβίδα. Αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά του και  τον συνεργό του. Καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη και εξέτισε μόνο... 17 μήνες.

Στο δικαστήριο ο πατέρας του και νυν ΠτΒ Ν. Βούτσης είχε καταθέσει ότι ««Δεν εγκρίνω, αλλά σέβομαι τις επιλογές του παιδιού μου και προσπαθώ να τις ερμηνεύσω. Του έχω εμπιστοσύνη για την ευθυκρισία του, πέρα των διαφορών στις επιλογές του, δεν υπήρξαν ιδιοτελή κίνητρα, γιατί ανήκει στα παιδιά που παίρνουν το ρίσκο...».

Το ίδιο και η μητέρα του Σοφία Βογιατζή: «Ο γιος μου είναι ένας περίεργος ληστής. Δεν είχε λόγο να κάνει καμία ληστεία, γιατί προέρχεται από εύπορη οικογένεια. Ο μόνος λόγος που το έκανε ήταν ιδεολογικός. Υπάρχει μια αντίληψη στο χώρο των αντιεξουσιαστών για τις ληστείες-απαλλοτριώσεις. Οι νεαροί που τις κάνουν, τις ονομάζουν έτσι, δεν ιδιοποιούνται τα χρήματα, αλλά τα διαθέτουν για καλούς σκοπούς».

Τώρα ο γιος τους, τρομοκράτης-ληστής υποδέχεται το ίνδαλμα του τον αρχιδολοφόνο της 17Ν Κουφοντίνα και ο πατέρας του δεν έχει κανένα πρόβλημα, εξακολουθεί να είναι ΠτΒ, 3ος κατά σειρά σε αξίωμα στην Μπανανοχώρα! Τελευταία, σε γιουρούσι μελών του Ρουβίκωνα στην Βουλή έδωσε εντολή στην αστυνομία που τους συνέλαβε, όχι μόνο να τους αφήσουν ελεύθερους, αλλά και να τους μεταφέρουν με περιπολικά (ταξιτζίδες/αστυνομικοί) στο.. μετρό!
Από ακροάσεις της ΕΥΠ συνδιαλέξεων καταδικασμένων μελών των «Πυρήνων της Φωτιάς», διαπιστώθηκε ότι ο πρώην γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λάμπρου παζάρευε τους νόμους μαζί τους. «Φυλακισμένος των Πυρήνων: Κάντε κάτι να εξαιρεθούμε από τις φυλακές Τύπου Γ΄. Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ: Τα ’παμε αυτά, θα φέρουμε νομοθετήματα και για τις φυλακές τύπου Γ΄. Θα δεις, θα τις καταργήσουμε... Θα τα δούμε όλα. Θα τα δούμε νομοθετικά: Σάββα Ξηρό, DNA, αποφυλακίσεις, όλα» (Καθημερινή 15.11.2015).

Οι άθλιοι του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν πράξη τις υποσχέσεις τους στους τρομοκράτες. Κατήργησαν τις φυλακές τύπου Γ΄ και άλλαξαν τις προϋποθέσεις χορήγησης αδειών, με αποτέλεσμα την αδειούλα του αρχιδολοφόνου της 17Ν Κουφοντίνα.

Αυτοί είναι οι "αγωνιστές" Βούτσηδες που κυβερνούν με όλη την σαπίλα της αριστεράς του Τσίπρα και της βολεμένης λαϊκίστικης "δεξιάς" του Καμμένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου