Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Ο Ρουβ(λ)ίκωνας Διέβη το.. Υπουργείο Άμυνας


Ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ:
"Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, μεσημβρινές ώρες, ομάδα πολιτών εισήλθε χωρίς άδεια στον προαύλιο χώρου του στρατοπέδου “ΠΑΠΑΓΟΥ” από την Πύλη Μεσογείων και πέταξε φυλλάδια. Ακολούθως απωθήθηκαν από προσωπικό ασφαλείας του στρατοπέδου και αποχώρησαν."
Η ομάδα... πολιτών ήταν περίπου 20 άτομα μέλη της αριστερο/αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας, οι οποίοι για να.. γιορτάσουν την ημερομηνία "σύμβολο" της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν έκαναν... έφοδο στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, φτάνοντας μέχρι την εσωτερική κεντρική είσοδο που οδηγεί στο γραφείο του ΥΕΘΑ Καμμένου και του Α/ΓΕΕΘΑ ναυάρχου Αποστολάκη!
Σε ανακοίνωση ο Ρουβίκωνας στο Indymedia αναφέρει μεταξύ άλλων: «παρέμβαση ενάντια στο βαθύ κράτος, επειδή ο στρατός...... διατηρεί κεντρική θέση στο βαθύ κράτος κι έτσι είναι ο πλέον κατάλληλος να συμβολιστούν πάνω του το σύνολο των ιμπεριαλιστικών και γεωπολιτικών στρατηγικών που το βαθύ κράτος καθορίζει».

Ο Ρουβίκωνας, με την ίδια ευκολία που είχε μπουκάρει σε νοσοκομείο, μπουκάρει στο... στρατόπεδο Παπάγου, όπου και στεγάζεται όλη η ηγεσία της Άμυνας της χώρας, (υπουργείο Εθνικής Άμυνας και όλα τα επιτελεία ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ). Κάνουν την πλάκα τους, φωνάζουν τα συνθήματα τους, πετούν τα.. διαφημιστικά τους φυλλάδια και αποχωρούν σαν κύριοι! Κανείς δεν τους εμποδίζει, κανείς δεν τους μαντρώνει, κανείς δεν τους συλλαμβάνει!

Μέχρι τώρα ξέραμε για μια ευνουχισμένη (από την πολιτική ηγεσία) αστυνομία που δεν τολμά να μπει στα Εξάρχεια και αφήνει τους κουκουλοφόρους να καίνε και να σπάνε οπότε και όπου γουστάρουν στο κέντρο της Αθήνας, και τους Ρουβίκωνες να αλωνίζουν στα δημόσια κτίρια.

Τώρα βλέπουμε την ηγεσία της Άμυνας της χώρας να παραδίδεται σε 20 τσογλάνια!

Και ο υπουργός Καμμένος ευρισκόμενος (πάλι) στο εξωτερικό (shopping?) παραγγέλλει την τιμωρία των φρουρών της πύλης...

Με το απίστευτο ρεζίλεμα γελάει και το.. παρδαλό.. εχθρικό ερίφιον των "φίλων" Τούρκων, που με εκτενή ρεπορτάζ αναφέρονται στις εφημερίδες τους.  
Εύγε!! Και εις Κατώτερα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου