Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Η Ξεφτίλα του… Κράτους των Εξαρχείων (Β')


Ίσως η τραγικότερη πτυχή της ιστορίας των εξαγριωμένων των Εξαρχείων είναι ότι, ενώ νομίζουν ότι είναι πρωταγωνιστές, δεν είναι παρά σύμπτωμα μιας εθνικής ασθένειας. Η ανοχή με την οποία τους αντιμετωπίζει η πολιτεία δείχνει όχι μόνον ότι φοβάται να τους αντιμετωπίσει, αλλά και ότι σε κάποιο βαθμό ταυτίζεται μαζί τους.
 
Φτιασιδωμένοι άψογα με τα στολίδια της αναρχίας, κουκουλωμένες σκιές της αντι-εξουσίας, έγιναν οι ίδιοι καθεστώς και εξουσία.
Από το άρθρο, "Τα πριγκιπόπουλα του Πολυτεχνείου", του Νίκου Κωσταντάρα kathimerini 23.12.16.
Leonidas: Οι κουκουλοφόροι έχουν καταλάβει παρανόμως κτίρια στο Πολυτεχνείο, τα χρησιμοποιούν σαν αποθήκες/εργαστήρια παρασκευής μολότοφ, εκρηκτικών, όπλων, αντιασφυξιογόνων μασκών κλπ. Καταστρέφουν συχνά το ίδιο το Πολυτεχνείο και τον περιβάλλοντα χώρο, τρόλεϊ-λεωφορεία, (δημόσια και ιδιωτική περιουσία), και ο... στρατηλάτης αρμόδιος υπουργός Τόσκας στέλνει τους αστυνομικούς... σκοπιά έξω από το κτίριο για να γίνουν στόχος-πεδίο βολής εκπαίδευσης των τρελαμένων εγκληματιών κουκουλοφόρων αριστεροαναρχικών!
Το ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ-κράτος δεν τολμά να διατάξει την αστυνομία να μπει στο Πολυτεχνείο και να συλλάβει τους εγκληματίες γιατί... σέβεται το άσυλο του... κουκουλοφόρου. Ξεφτίλα του κερατά και ο λογαριασμός στον "σοφό" φορολογούμενο λαό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου