Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Αδιάντροπος Ψεύτης Αριβίστας


Τι έλεγε ο Τσίπρας (μεταξύ άλλων-βλέπε εικόνα) για το λαϊκίστικο κόλπο του Σαμαρά να μοιράσει ψίχουλα "κοινωνικό μέρισμα" στον "σοφό" λαό αφού (η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) τον είχε ξεζουμίσει στις μειώσεις μισθών/συντάξεων και αυξήσεις φόρων:
«​​Κωμικοτραγική είναι και η διανομή προεκλογικού μερίσματος φιλανθρωπίας. Τραγική, γιατί μοιράζει λίγα κατοστάρικα στα θύματα της πολιτικής του. Κωμική, γιατί πιστεύει ότι με τέτοια θηριώδη απόπειρα εξαγοράς συνειδήσεων, που όμοιά της δεν είδε ποτέ η Ελλάδα, μπορεί να διασωθεί αυτός και η πολιτική του».
Τώρα που αυτός ο ψεύτης πρωθυπουργός κάνει το ίδιο πράγμα (με τον λαϊκιστή Σαμαρά), ονομάζει τα ψίχουλα που δίδει σε μια μερίδα συνταξιούχων... 13η σύνταξη και δεν ντρέπεται. Αλλά γιατί να ντραπεί αφού ακόμα και τώρα τουλάχιστον ένα 15% (δημοσκοπικά) του "σοφού" λαού τον πιστεύει!
Οι καραμέλες που μοιράζει ο Τσίπρας στους συνταξιούχους, καθώς και η προσωρινή μείωση του ΦΠΑ σε ορισμένα νησιά δεν ήταν σε συμφωνία με τους δανειστές. Για άλλη μια φορά ο Τσίπρας θέλει να δείξει στον «σοφό» λαό ότι αψηφά τους δανειστές και «φροντίζει» τους αδυνάτους. Αυτό όμως μπορεί να έχει συνέπεια παράταση των μνημονίων με ακόμα πιο βαριά μέτρα για όλους τους Έλληνες. Μήπως ετοιμάζεται για «ηρωική» έξοδο για να βρεθεί ξανά στο πεζοδρόμιο ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ;
Από αυτόν τον ψεύτη αριβίστα όλα να τα περιμένεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου