Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Προπαρασκευή... Σανού Θεσσαλονίκης


Πρέπει να παραδεχθούμε ότι σε ένα πράγμα ο Τσίπρας με το αριστερό τσούρμο του, (και τους χρήσιμους/βολεμένους ηλίθιους "δεξιούς" ΑΝΕΛ), είναι ακτύπητοι... Στην προπαγάνδα! Στα ψέματα που παρουσιάζονται σαν αλήθειες κι όταν αποκαλύπτονται να κουκουλώνονται με άλλα ψέματα κοκ,  αποπροσανατολίζοντας τον "σοφό" λαό.
Έχουν ήδη γίνει αυξήσεις ΦΠΑ στο 24% σχεδόν σε όλα, οι μειώσεις μισθών/συντάξεων "έφθασαν" στα ΑΤΜ , "τρέχει" ο φόρος εισοδήματος, "επελαύνει" ο ΕΝΦΙΑ, πως λοιπόν θα παρουσιαζόταν στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης ο ψεύτης πρωθυπουργός, μετά το Βατερλό του παράλληλου προγράμματος και του προγράμματος Θεσσαλονίκης, (αφού δεν έσχισε τα μνημόνια);
Διοργανώνει το show (τύπου Βόρειας Κορέας) του διαγωνισμού αδειοδότησης 4 μόνο τηλεοπτικών καναλιών, εκ των οποίων το ένα δίδεται σε κουμπάρο υπουργών της κυβέρνησης του και εργολήπτη δημοσίων έργων και το άλλο σε κατηγορούμενο για 5 αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος.
 Έτσι ο πονηρούλης ψεύτης Τσίπρας, αφού δεν μπορεί να δώσει άρτο στον "σοφό" λαό του δίδει σανό θεάματος! "Πάταξη" διαπλοκής, "τάξη" στο τηλεοπτικό τοπείο α λα Βόρεια Κορέα και μαύρο σε 5 κανάλια με πάνω από 2.000 ανθρώπους στην ανεργία, (τεχνικοί, δημοσιογράφοι κλπ), που δεν πήραν άδεια!
Ένα μαύρο η προηγούμενη κυβέρνηση στους κηφήνες της δημόσιας ΕΡΤ, (που τρώει τα λεφτά των φορολογούμενων κορόιδων), 5 μαύρα στην ιδιωτική τηλεόραση, (που δεν επιβαρύνουν τον φορολογούμενο πολίτη), η άχρηστη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου