Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Το Διαχρονικό ΠΑΣΟΚ (Πράσινο, Γαλάζιο, Ροζ)


(Λίγο καθυστερημένα). Λόγω επετείου γενεθλίων του ΠΑΣΟΚ, το οποίο το μιμήθηκε απόλυτα η ΝΔ και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ με το "δεξιό" απολειφάδι ΑΝΕΛ.
Η τούρτα στους ΧΗΨ (Χρήσιμους Ηλίθιους Ψηφοφόρους), που ένα τμήμα τους εξακολουθεί να πιστεύει ακόμα τον ψεύτη πρωθυπουργό Τσίπρα, όπως επί χρόνια πίστευαν τον δημαγωγό/λαοπλάνο/καταστροφέα Ανδρέα Παπανδρέου και τον... ακάματο/άχρηστο χοντρό.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου ξεθεμελιωσε την κρατική μηχανή με νόμους το 1982, (ένα χρόνο από τότε που έγινε πρωθυπουργός), μεταξύ άλλων:
1. Κατάργησε την ιεραρχία στην δημόσια διοίκηση και έκτοτε τοποθοτούνταν κομματόσκυλα άχρηστοι σε όλες τις υψηλές διοικητικές θέσεις του δημοσίου και ΔΕΚΟ.
2. Κατάστησε πανίσχυρους τους συνδικαλιστές, συνδιοικητές σε όλους τους δημόσιους οργανισμούς με απίστευτα προνόμια και εξουσίες, (όχι άδικα ονομάστηκαν στρατός κατοχής).
3. Έβαλε τα κόμματα μέσα στα πανεπιστήμια με τις κομματικές νεολαί(ρ)ες να λυμαίνονται τα πανεπιστήμια, να δίνουν θέματα στους δικούς τους, να παίρνουν/δίνουν μαϊμού πτυχία (χωρίς εξετάσεις) και να εκλέγουν αυτοί (τα κομματόσκυλα) τους καθηγητές τους.
Καμία κυβέρνηση από τότε δεν άλλαξε τους νόμους αυτούς γιατί βολευόντουσαν όλοι, εκτός από τους ΧΗΨ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου