Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Greek Drama (Συνεχίζεται)


Ο Πρωθυπουργός ΣΑΜαράς και ο εταίρος του Μπένυ είχαν ίσως την τελευταία ευκαιρία, στη σύνθεση της νέας κυβέρνησης, να αποδείξουν στον ελληνικό λαό ότι, βάζοντας κατά μέρος τα (παλαιο)κομματικά συμφέροντα,
* Πραγματικά άλλαξαν και πλέον ενεργούν με γνώμονα το συμφέρον της χώρας.

Όμως ακόμα και τώρα τα (διεφθαρμένα) κομματικά μαγαζιά καλά κρατούν!

Αντί να τοποθετήσουν στους υπουργικούς θώκους άριστους και έντιμους ανθρώπους ανεξάρτητα της κομματοσκυλικής ιεραρχίας έχουμε μια από τα ίδια … Βάλε εσύ 2-3 κομματο- γαλάζιους υπουργούς από τη ΝΔ, να βάλω εγώ 1 κομματο-πράσινο υπουργό από το ΠΑΣΟΚ.  Μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα:

Ο πρώην (αποτυχημένος) υπουργός υγείας επί Κ.Κ., (του χοντρού και σύντομου), Αβραμόπουλος,

* (Τότε που το πάρτι της κλεψιάς και της σπατάλης στον τομέα της υγείας ήταν στο αποκορύφωμα του και ούτε γάτα, ούτε ζημιά ούτε ευθύνες, δεν τρέχει Nothing!!)…Στάθηκε όμως στον ΣΑΜαρά όταν διεκδικούσε την αρχηγία της ΝΔ),

* Ανακυκλώνεται από το ΥΠΕΞ στο υπουργείο εθνικής άμυνας (ΥΠΕΘΑ)  και να είναι και ψιλοχολωμένος… (Λένε ότι ήθελε και την αντιπροεδρία της κυβέρνησης!).

Αναπληρωτής??!! ΥΕΘΑ Φούφη Γεννηματά με καριέρα στην (διεφθαρμένη) τοπική αυτοδιοίκηση, υπερνομάρχης πάσης Αττικής, πρώην αναπληρωτής υπουργός σε διάφορα υπουργεία των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, (υπάλληλος της εθνικής τράπεζας από τα 22 της χρόνια μέχρι τώρα).

Στο ΥΠΕΘΑ έβαλαν και ένα ακόμα υφυπουργό από τη ΝΔ, (με «περγαμηνές» από τη φοιτητική παράταξη της ΝΔ), για να διατηρηθεί η κομματική ισορροπία του μαγαζιού.

Τι σχέση έχει η Φούφη Γεννηματά με τις Ένοπλες Δυνάμεις;;

Γιατί χρειάζονται 3 υπουργοί στο ΥΠΕΘΑ στην Ελλάδα, και στην γειτονική μεγάλη χώρα Ιταλία, (μια από τις 7 πιο πλουσιότερες χώρες του κόσμου), φθάνει μόνο ΕΝΑΣ;;

Επειδή στην Ελλάδα, (Καφριστάν όπως την κατάντησαν οι Άχρηστοι πολιτικοί), πρέπει να πληρώνονται 3 Άχρηστοι για να μοιράζουν τα κομματικά ρουσφέτια στις ΕΔ!!  

Πάνος Παναγιωτόπουλος ή Κόκκινος Πάνος, δύο φορές δοκιμασθείς υπουργός στις κυβερνήσεις του Κ.Κ (του χοντρού και σύντομου) και τις δύο φορές απολυθείς σε σύντομο χρονικό διάστημα. (…Στάθηκε και αυτός στον ΣΑΜαρά όταν διεκδικούσε την αρχηγία της ΝΔ):

Μετακινείται από το ΥΠΕΘΑ, (που ήταν ούτως ή άλλως άσχετος), στο υπουργείο πολιτισμού, (λέγεται ότι αρνήθηκε να αναλάβει κάποια «δύσκολα» υπουργεία, όπως το Υγείας), Άνετοοοοςςςς;;

Δεν Παίζονται αυτοί, ή δεν Παίζονται οι ΠροβατοΨηφοφόροι;; Μπεεεεεεεεε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου