Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Ο… Πάπας του ΣΦΥΡΙΖΑ


Εν τη ρύμη του λόγου όλοι κάνουν λάθη. Είναι ανθρώπινο, αλλά εκτός του Πάπα, το αλάθητο έχουν μόνο οι ποντίφικες του ΣΥΡΙΖΑ.

Ένας από αυτούς που είπαν μια χοντροκοπιά ήταν ο γενικώς ήπιος τόνων κ. Νίκος Βούτσης. Προσπαθώντας να κάνει το κομμάτι του στις κάμερες, όπως συνηθίζουν όλοι οι βουλευτές στο περιστύλιο, αποκάλεσε τους αστυνομικούς «μπάτσους».

Κακώς, αλλά δεν είναι του θανατά. Θα μπορούσε να εκδώσει μια ανακοίνωση εκφράζοντας τη συγγνώμη του και να διδάξει στην ελληνική κοινωνία όχι μόνο τη χρησιμότητα της παραδοχής ενός λάθους, αλλά και την πολιτική ορθότητα που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ευαγγέλιο για άλλες ομάδες συνανθρώπων μας.

Αντ’ αυτού ο κ. Βούτσης εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας τα πράγματα χειρότερα. Διαχώρισε τους καλούς αστυνομικούς από τους κακούς «μπάτσους», χωρίς όμως να δίνει «μπατσόμετρο», έτσι ώστε να τους διακρίνουν οι πολίτες.

 Χωρίς αυτό το εργαλείο τέσσερα καλόπαιδα από την Πάτρα, από αυτούς που αυτοαποκαλούνται «αναρχοαυτόνομοι», επιτέθηκαν με καδρόνια εναντίον ενός δυστυχούς τροχονόμου και περιμένουμε τώρα τον ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει αν αυτός ήταν «αστυνομικός» ή ανήκε στη χορεία των «μπάτσων».

Από το άρθρο, «Οι ποντίφικες του ΣΥΡΙΖΑ», του Πάσχου Μανδραβέλη, kathimerini.gr 9.6.13.

Σχόλια:
Το ερώτημα που γεννήθηκε σε 'μένα ήταν ποιόν άκουγα, α) τον βουλευτή ή β) τον πατέρα του ληστή της τράπεζας; Στην πρώτη περίπτωση είναι απαράδεκτος. Στη δεύτερη περίπτωση απλά εκδηλώθηκε ελεύθερα ποιός είναι και τί πιστεύει και κατάλαβα ότι η ανατροφή ξεκινάει από το σπίτι και την οικογένεια.
Σχολίασε ο/η ΙΚΒ | 

Λεωνίδας: Ο Βούτσης είπε επίσης, ότι πρέπει να αφοπλιστούν οι «μπάτσοι», προφανώς για να κάνει.... ανενόχλητος ληστείες ο κανακάρης του!
Σημειώνεται ότι ο γιος Βούτσης είχε συλληφθεί κατά τη διάρκεια ληστείας τράπεζας στις 4.10.2007, είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλακή και κάθισε μέσα, σαν…  αναρχοαριστερός, λιγότερο από 3 χρόνια…..  
ΣΦΥΡΙΖΑ το Μεγαλείο σου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου