Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Παλαιο-Σαπιο-Κομματο-Κρατία


Δεν είναι για να πάει μπροστά αυτή η χώρα. Δεν γίνεται. Με τίποτα…

Οι εταίροι της τρικομματικής κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ δεν συμφωνούν με το κλείσιμο της ΕΡΤ και ζητούν να ανοίξει αμέσως με το παλιό (διεφθαρμένο) καθεστώς!!

Οι λόγοι; Για να μη φανεί ότι… σέρνονται από την απόφαση του μεγαλύτερου εταίρου της κυβέρνησης της ΝΔ και…. Χρεωθούν την απώλεια του «δημόσιου αγαθού» της (πανάκριβης και διεφθαρμένης) ΕΡΤ.


Απειλείται η χώρα με πρόωρες (καταστροφικές) εκλογές, που μπορεί να σημάνουν και την αρχή του τέλους της συμμετοχής στο ευρώ και την ΕΕ και να βρεθούμε (επιτέλους) εκεί που πρέπει να ανήκουμε οικονομικά: Στη δεκαετία του 1950.

Οποιαδήποτε προσπάθεια εξυγίανσης της ΕΡΤ στο παρελθόν, (και από το ΠΑΣΟΚ), με ανοικτό το μαγαζί αυτό, έπεσε πάνω στον τοίχο της ΣυνδικαλοΜαφίας της ΕΡΤ.




Δείτε εδώ τους εξωφρενικούς μισθούς, (μέχρι και 324.000€ το χρόνο), ονομαστικά που έπαιρναν στην ΕΡΤ το 2009, όπως είχαν αναρτηθεί στο internet και δεν διαψεύσθηκαν ποτέ:
Μετά τη δημοσίευση είπαν ότι έκαναν κάποιες περικοπές μισθών και κάποιοι δημοσιογράφοι μετακόμισαν σε ιδιωτικά κανάλια….

Για χρόνια τώρα στην ΕΡΤ δούλευαν οπότε ήθελαν. Εκτός των συχνών απεργιών, όλα τα κανάλια και ραδιόφωνα της ΕΡΤ επί μήνες δεν μετέδιδαν ειδήσεις τα…... Σαββατοκύριακα. Γιατί;; Γιατί έτσι γούσταραν, να έχουν free weekend!!

Αυτούς υπερασπίζονται τώρα ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ και μαζί τους και ο ανύπαρκτος πρόεδρος της δημοκρατίας (του ΠΑΣΟΚ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου