Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

(Τ)ΣΥΡΙΖΑ και Βασανισμοί….. «Παιδιών»


Πρωτοφανές! Το πρώτο ελληνικό κόμμα που εξέδωσε ανακοίνωση υπέρ ληστών και τρομοκρατών  με αφορμή το γεγονός ότι οι τέσσερις συλληφθέντες της ληστείας στον Βελβεντό, εμφανίστηκαν να έχουν σημάδια στα πρόσωπά τους από την πάλη με τους αστυνομικούς που προηγήθηκε της σύλληψής τους.

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:
«Οι βασανισμοί κρατουμένων αποτελούν ντροπή για την Ελληνική πολιτεία. Στις φωτογραφίες των συλληφθέντων για τη ληστεία της Κοζάνης που δημοσίευσε η ΕΛΑΣ, είναι εμφανή τα σημάδια της άγριας κακοποίησης.

……………………………………………………………………………………………………………
Τα βασανιστήρια είναι ντροπή για μια δημοκρατική πολιτεία. Απαιτείται η άμεση επέμβαση των δικαστικών αρχών για τη διερεύνηση του περιστατικού.»
  
Φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί την συνεπή υπερασπιστική γραμμή των τρομοκρατών.
Από defencenet.gr 4.2.13.

Leonidas:
Τα ρέστα του δίνει και ο γραφικός «αντιστασιακός» Βολευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης, (Εθνοπατέρας τρομάρα του), θλιβερό κακέκτυπο του αδελφού του, (πραγματικού αντιστασιακού), συγκρίνει την ελληνική αστυνομία με τους βασανιστές της χούντας…..

Γονείς των συλληφθέντων τρομοκρατών-ληστών-εγκληματιών, αντί να σιγήσουν και να κρυφτούν, (από ντροπή), για τα μπουμπούκια τους, βγαίνουν ανοικτά και τους υποστηρίζουν και δηλώνουν… υπερήφανοι για τις πράξεις τους.

Τόσο άρρωστοι, (ηθικά οι γονείς), όσο και εγκληματίες για την καταστροφή των παιδιών τους (τρομοκρατών-ληστών) και για την καταστροφή που προκαλούν στη χώρα μας.
Αλήθεια, η…. στραβή, ή μήπως.... αλλήθωρη  δικαιοσύνη, γιατί δεν τους δικάζει για ηθική αυτουργία;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου