Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Οι Κου-Κλουξ-Κλαν της…. Χαλκιδικής

Με μια καλά σχεδιασμένη καταδρομική επιχείρηση τη νύκτα 18-19/2/2013 περίπου 40 κούκου(λοφόροι) δρώντας σαν συμμορία τύπου Κου-Κλουξ-Κλαν, 

* Επιτέθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Α.Ε. Ελληνισμός Χρυσός στις Σκουριές της Χαλκικδικής,

* Ξυλοκόπησαν τους εργάτες φύλακες, τους περιέλουσαν με βενζίνη και έβαλαν φωτιά στις εγκαταστάσεις, οχήματα μια μηχανήματα της εταιρείας.
* Φεύγοντας, οι «οικολόγοι» συμμορίτες έφραξαν με κορμούς δέντρων την πρόσβαση προς τις εγκαταστάσεις, ώστε να εμποδίσουν την κατάσβεση των πυρπολημένων οχημάτων και εγκαταστάσεων από την Πυροσβεστικής Υπηρεσία.

Οι εγκληματικές ενέργειες τω συμμοριτών Κου-Κλουξ-Κλαν στις Σκουριές συμβαίνουν έπειτα από μια σειρά παρόμοιων εγκληματικών ενεργειών στο εγγύς παρελθόν.

Ένα μέρος πολιτών της περιοχής που αντιδρούν στην λειτουργία των μεταλλείων, υποστηριζόμενοι από βολευτές, (συμπεριλαμβανομένου του «ντόπιου» γραφικού αναρχικού βολευτή Β. Διαμαντόπουλου από την… Καστοριά) του Σ(Φ)ΥΡΙΖΑ, και ΚΟΥΚΟΥ(λοφόρους), 


* Έχουν δημιουργήσει πολλά σοβαρά επεισόδια τον περασμένο χρόνο με επιθέσεις με βόμβες μολότοφ, βεγγαλικά, ρόπαλα, κ.λπ. και κατά του Δημαρχείου της περιοχής και των μελών του δημοτικού συμβουλίου θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές.


Ο ΣΦΥΡΙΖΑ βγαίνει τώρα και…. καταδικάζει τα γεγονότα και…. καταγγέλλει όσους του καταλογίζουν ότι στηρίζει τους πυρομανείς εγκληματίες κουκουλοφόρους.

Είναι σαν να ρωτάς τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια και να σου απαντάνε…. Σκύλος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου