Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ (Ένωση Κουκουλοφόρων Μπανανίας)


Εδώ και χρόνια το  οικονομικό πανεπιστήμιο (ΑΣΟΕΕ) στην Πατησίων είχε γίνει άσυλο κάθε λογής αναρχο-αντιεξουσιαστο-αριστερών κουκουλοφόρων και λαθρομεταναστών παράνομων μικροπωλητών (ειδών μαϊμούδων). Οπότε η αστυνομία επιχειρούσε να συλλάβει τους παράνομους μικροπωλητές, αυτοί κάνοντας χρήση του ασύλου (ανιάτων εγκεφάλων πολιτικών-καθηγητών) κατέφευγαν στην ΑΣΟΕΕ για να διαφυλάξουν την… πραμάτεια τους.

 Από κοινού με τα κουκουλο-φρούτα μέσα από το πανεπιστήμιο πέταγαν πέτρες και μολότοφ για να απομακρύνουν την αστυνομία από την περιοχή.

Προχθές έγινε επιχείρηση της αστυνομίας στην ΑΣΟΕ, για να παύσει αυτή η κατάσταση ανομίας. 

Στους χώρους του πανεπιστημίου βρέθηκε ένα μικρό οπλοστάσιο (17 κράνη, 6 αντιασφιξιογόνες μάσκες, 40 μεταλλικές ράβδοι και ξύλινα ρόπαλα, 150 άδεια μπουκάλια, πέτρες, ηλεκτρικά μηχανήματα και ένας ραδιοφωνικός σταθμός), με πομπό εκπομπής και κεραία στην ταράτσα καθώς και 17 σάκκοι με είδη (μαϊμούδες) παραεμπορίου. Συνελήφθησαν 16 παράνομοι μαϊμουδο-μικροπωλητές.

Ποια ήταν η αντίδραση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ;;

«Ανά πάσα στιγμή, ακόμα και  μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, και ενώ τα Πανεπιστήμια δεν λειτουργούν, η κυβέρνηση, με τους κατασταλτικούς της μηχανισμούς  ψάχνει αφορμές για να επιτεθεί στους πολιτικούς χώρους που δραστηριοποιούνται στο εσωτερικό του πανεπιστήμιου, παραβιάζοντας το άσυλο με πρόσχημα την δήθεν  πάταξη του παρεμπορίου», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του το Τμήμα «Παιδείας» του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σχετικά με την αστυνομική επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ!!!

Εδώ βλέπουμε ότι, στη νεολαία Σ(Φ)ΥΡΙΖΑ μιλάνε πλέον έξω από (τα δόντια) τις….. ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου