Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Η Δυναστεία…. των Συντεχνιών

Ο κ. Νικ. Κακαβάς, είναι πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων. Μιας ακόμη Ομοσπονδίας που επέλεξε τις παραμονές του Πάσχα για να διεκδικήσει υπερωρίες που δεν έχουν καταβληθεί από τον Οκτώβριο.

Μίλησε χθες στo BHMA FM και ερωτήθηκε γιατί επέλεξαν το Πάσχα να απεργήσουν οι υπάλληλοι  που είναι υπεύθυνοι για τα αμνοερίφια, τις φράουλες και τα λαχανικά που θα κυκλοφορήσουν στην πασχαλινή αγορά.


«Δώδεκα χρόνια μου κάνουν την ίδια ερώτηση. Την επόμενη φορά θα κοιτάξω να κάνω μια αίτηση προς τους υπουργούς και στα ΜΜΕ να μου πούνε πότε να κάνω απεργία», απάντησε ο συνδικαλιστής που εκλέγεται με την υποστήριξη της Ν.Δ.
Προσέξτε τι προκύπτει από την απάντησή του: Πρώτον ο κ. Κακαβάς απεργεί κάθε χρόνο με την ομοσπονδία του όταν πλησιάζει το Πάσχα, επί δώδεκα χρόνια! 

Απεργούσε κι όταν το δημόσιο πλήρωνε κανονικά τα πάντα, προφανώς για να διεκδικεί ακόμη περισσότερα. 
Με τον ίδια λογική, απεργούν κάθε χρόνο το Πάσχα και τον Αύγουστο οι ναυτεργάτες, κάθε Χριστούγεννα οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, σε κάθε γιορτή οι σκουπιδιάρηδες, σε κάθε καύσωνα η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και σε κάθε προεκλογική περίοδο οι βενζινοπώλες.


Η σωτηρία της χώρας εξαρτάται πλέον από τους «πράσινους» και τους «γαλάζιους» Φωτόπουλους και Κακαβάδες, στους οποίους το πολιτικό σύστημα εξακολουθεί να χαρίζεται και να τους υπηρετεί.
Από το άρθρο, [«Πράσινοι» και «γαλάζιοι» Φωτόπουλοι], του Β.Χιώτη tovima.gr 5.4.12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου