Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Τραλαλά…

…Έλιωσαν στις αγκαλιές ο filos (arkadaş) Νίκος (Δένδιας) με τον φίλο Μεβλούτ (Τσαβούσογλου), έξω από το εστιατόριο, την Κυριακή (30.5.21) όπου παρέθεσε γεύμα ο Έλληνας ΥΠΕΞ στον Τούρκο ομόλογο του. Την ίδια μέρα (Κυριακή) οι («φίλοι») Τούρκοι με 12 αφη (διάφορων τύπων) προέβησαν σε 15 παραβάσεις του ΚΕΚ και σε 66 παραβιάσεις του ΕΕΧ στο βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο*.

Χθες Δευτέρα (31.5.21) ημέρα των επίσημων συνομιλιών οι («φίλοι») Τούρκοι με 19 αφη (διάφορων τύπων) προέβησαν σε 23 παραβάσεις του ΚΕΚ και σε 71 παραβιάσεις του ΕΕΧ στο βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο*. Βέβαια έκαναν… χάρη και δεν προέβησαν σε υπερπτήσεις νησιών. 

Από την συνέντευξη του Τούρκου ΥΠΕΞ στο Βήμα φαίνεται ότι η Τουρκία έχει στο τραπέζι των επαφών όλες τις διεκδικήσεις της στο Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο και δεν σταματάει τις προκλήσεις, ούτε κατά την διάρκεια των επίσημων επισκέψεων.

Αγκαλιές (και φιλιά) αγκαλιές αλλά και η… «υπηρεσία-υπηρεσία» (παραβάσεις/παραβιάσεις για να σφίγγουν οι.. κ@λοι), από τον πονηρό Τούρκο. Ο δικός μας στην καλή χαρά… αγκαλίτσες και η Ελλάδα όλα καλά, δεν τρέχει… τίποτα;

Καμαρώστε τους με τέτοια φιλία είναι… ασυγκράτητοι δεν χρειάζονται μάσκες, δεν τους πιάνει κορονοϊός!  

Μήπως μας δουλεύουν;

* Στοιχεία από ΓΕΕΘΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου