Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Θετικά και Αρνητικά Αποτελέσματα Εκλογών 26.5.19


* Θετικό αποτέλεσμα η συρρίκνωση του ΣΥΡΙΖΑ, αρνητικό η διατήρηση του πάνω από 20%.

* Θετικό αποτέλεσμα η συρρίκνωση της ΧΑ και η εξαφάνιση των ΑΝΕΛ, ΛΑΟΣ, Νέας Δεξιάς κλπ, αρνητικό η ανάδειξη του κόμματος Βελόπουλου, (που.. έφαγε από όλους τους παραπάνω).
* Θετικό αποτέλεσμα η εξαφάνιση των ΛΑΕ, Πλεύση Ελευθερίας, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αρνητικό η επανεμφάνιση του Μπαρουφάκη.
* Αρνητικό αποτέλεσμα (που αφορά όλα τα κόμματα) η ψήφιση με στενά κομματικά κριτήρια (ξανά) μεγαλοκομματικών στελεχών (και υπεύθυνων για την κατάντια της χώρας) και όχι η ανάδειξη-ψήφιση (νέων) άξιων προσώπων (που υπήρχαν στα ψηφοδέλτια των κομμάτων).

Συμπέρασμα: Ο «σοφός» λαός, έδωσε μεν ένα μάθημα στη αλαζονική πρώτη φορά κυβέρνηση της αριστεράς, εξακολουθεί όμως (σε ένα μεγάλο βαθμό) να υποστηρίζει κομματάρχες, λαϊκιστές, (δήθεν) αντιμνημονιακούς και να επηρεάζεται από.. ψεκασμούς, όταν εξακολουθεί να πιστεύει τον Τσίπρα, ψηφίζει τον Βελόπουλο που πούλαγε.. προσωπικές επιστολές του.. Χριστού και.. άγιες.. αλοιφές και περιμένει.. σωτηρία από το «ξανθό» γένος, καθώς και Μπαρουφάκη, που νόμιζε ότι θα εκβίαζε την ΕΕ, ήθελε να εφαρμόσει.. διπλό νόμισμα, έκλεισε τις τράπεζες και επέβαλε τα capital controls, που ισχύουν 4 χρόνια μέχρι σήμερα και βλέπουμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου