Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Πριν αλέκτορα (Ερντογάν) φωνείσαι τρεις..


Η Ασφάλεια Κομοτηνής ζήτησε από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στοιχεία του διδακτικού προσωπικού, που το αντικείμενο τους σχετίζεται με το ζήτημα της χρήσης του όρου «τουρκική μειονότητα», καθώς και αν υπάρχουν δημοσιευμένες μελέτες οι οποίες να ασχολούνται με «τουρκική μειονότητα».

Και τι έκανε το μπαχαλοκράτος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;

Ο .. μαρξιστής (με τα λεφτά του παρκαρισμένα στο εξωτερικό) υπουργός Παιδείας Γαβρόγλου δήλωσε ότι η συνταγματικά προστατευόμενη ακαδημαϊκή ελευθερία δεν απειλείται, και η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακάλεσε το έγγραφο, διατάσσοντας διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης!
Είναι περιττό να εξηγηθούν οι εθνικοί λόγοι, (αλωνίζουν οι τουρκόσποροι στην Θράκη), των πληροφοριών που ζητούσε η Ασφάλεια Κομοτηνής. Αντί να δοθούν οι εν λόγω πληροφορίες με κάθε μυστικότητα, το μπαχαλοσύστημα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξεμπροστιάζει την Ασφάλεια Κομοτηνής και βγάζει στον αέρα το απόρρητο υπηρεσιακό έγγραφο, προφανώς προς μεγάλη ικανοποίηση του.. Πολυχρονεμένου Αφέντη Σουλτάνου!

Ο ανεκδιήγητος υπουργός Παιδείας Γαβρόγλου προχωρά ακόμη παραπέρα και εξετάζει, (ανακοίνωσε σήμερα 15.12.17), την ικανοποίηση της απαίτησης Ερντογάν για εκλογή των μουφτήδων Θράκης από την «τουρκική» μειονότητα! Υπόψη ότι στην Τουρκία οι μουφτήδες σε όλη την επικράτειά της ΔΕΝ εκλέγονται!

Τόσο άχρηστοι όσο και εθνικά επικίνδυνοι..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου