Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

..Ρουβλίκωνας


Η αναρχική (αριστερή) ομάδα "Ρουβίκωνας" με δράση από το 2015 έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα, δεκάδες καταλήψεις, επιθέσεις και βανδαλισμούς σε κυβερνητικά κτίρια, εταιρείες, πρεσβείες, εταιρείες, γραφεία κομμάτων και ΜΜΕ, συμπεριλαμβανομένης της ΕΡΤ.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα μέλη του Ρουβίκωνα μετά από εξακρίβωση στοιχείων αφήνονται ελεύθερα δίχως να ασκηθούν διώξεις εις βάρος τους, με ελάχιστες εξαιρέσεις όπου κάποιοι κατηγορήθηκαν για τον βανδαλισμό.
Στο πρόσφατο γιουρούσι που έκαναν στην Βουλή οι συλληφθέντες από την αστυνομία πήραν εντολή από τον πρόεδρο της Βουλής όχι μόνο να αφεθούν ελεύθεροι, αλλά τα περιπολικά που τους μετέφεραν πήραν εντολή (σαν ταξιτζήδες) να τους πάνε σε στάση.. μετρό!
Όπως και με όλο τον αντιεξουσιαστικό χώρο των κουκουλοφόρων που.. τυχαίνει να είναι αριστερός έτσι και στην περίπτωση του Ρουβίκωνα, οι όποιες βεβηλώσεις και καταστροφές που προκαλούν από τις επιδρομές τους αντιμετωπίζονται (αν αντιμετωπίζονται) μεμονωμένα και δεν συγκεντρώνονται όλες οι δικογραφίες που αφορούν την δράση τους, για να φανεί η πλήρης εικόνα της οργάνωσης και δράσης τους.
Έτσι.. απολαμβάνουν μιας ιδιότυπης ασυλίας για να συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο και δεν αποκαλύπτονται ποιοι κρύβονται πίσω από αυτούς, ποιοι τους καθοδηγούν και ποιοι τους χρηματοδοτούν (δίνουν τα.. ρούβλια).
Μέλη του.. Ρουβλίκωνα παραδέχονται ότι στις επιλογές τους είναι και η ένοπλη δράση και ήταν τα μέλη του που παρέλασαν στα Εξάρχεια με Καλάσνικοφ, που τους έκανε τον ταξιτζή ο "στρατηγός" Τόσκας (στο ντου της Βουλής) μετά από παραίνεση του Βούτση.
Τι άλλο θα δούμε με τους άχρηστους χλιδοαριστερούς που κυβερνάνε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου