Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Η Τραβεστί Αριστερά (NΔ)


Με αφορμή τον θόρυβο που δημιουργήθηκε σχετικά με την καταδίκη των εγκλημάτων του κομμουνισμού βγήκαν και ορισμένα.. φρούτα της κομπλεξικής (καραμανλικής) ΝΔ να υπερασπιστούν τους.. αγώνες της αριστεράς!
Ποιους αγώνες; Όταν όλοι οι λαοί προσπαθούσαν να συνέλθουν από τις καταστροφές του Β' παγκοσμίου πολέμου, η αριστερά (ΚΚΕ) έστρεψε τα όπλα εναντίον των Ελλήνων για να καταλάβει με την βία την εξουσία και να εντάξει την χώρα στον κομμουνιστικό παράδεισο. Αν το είχε πετύχει θα είχαμε την τύχη των ανατολικών (πρώην κομμουνιστικών) χωρών της Ευρώπης, που μέχρι σήμερα 25 χρόνια μετά από την κατάρρευση των κομμουνιστικών καθεστώτων, προσπαθούν να συνέλθουν και να γίνουν σύγχρονα ελεύθερα ευημερούντα κράτη. Το ότι η Ελλάδα της μεταπολίτευσης δεν έγινε πραγματικά σύγχρονο, ανεπτυγμένο κράτος, μαντέψτε ποια ιδεολογία συνέβαλε σ' αυτό, με την επικράτηση της μετά την πτώση της δικτατορίας.
Η "προσφορά" της αριστεράς στην Ελλάδα από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα είναι απεργίες, διαδηλώσεις, τραμπουκισμοί, καταλήψεις, τροχοπέδη κάθε εκσυγχρονισμού του κράτους και αναπτυξιακών έργων, κυριαρχία (του στρατού κατοχής) των συνδικαλιστών, δυσφήμηση της χώρας (καταστροφές, εμπρησμοί του κέντρου της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων, μπαχαλοπανεπιστήμια κλπ) και φυσικά η διαρκής απαίτηση για αύξηση μισθών/συντάξεων, (χωρίς αντίστοιχη αύξηση της παραγωγικότητας), που υποχρεώνονταν να κάνουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις με.. δανεικά!
Με αυτούς τους ξεφτίλες της λαϊκίστικης, αριστεροαλλήθωρης, τραβεστί δεξιάς θα πορευθεί η ΝΔ, κομίζοντας το νέο στην πολιτική της χώρας; Βρε ουστ από δω!

2 σχόλια:

  1. Εμπαθής, μονόπλευρή διατύπωση από κολλημένα μυαλά που εξισώνουν τις αξίες και τους αγώνες της αριστερής ιδεολογίας με τους κατά δήλωση, αγράμματους, ψευτόμαγκες-αριστεριστές που καταδυνάστευσαν τον τόπο τα τελευταία 60 χρόνια και συνεχίζουν ακάθεκτοι.

    Δεν φταίει η αριστερά αγαπητέ/ή μου για την κατάντια του τόπου. Φταίει η ηλίθια νοοτροπία μας να μην αναγνωρίζουμε αξίες και ιδανικά του εκάστοτε κοινωνικού συστήματος, ιδεολογικού και μη, και η άρνηση μας να το εξελίξουμε προς όφελος της κοινωνίας μας.

    Είναι καιρός να τελειώσει πια αυτή η καραμέλα περί αριστεράς - δεξιάς, μου εντέχνως καλλιεργούν μέχρι σήμερα οι ως άνω αναφερόμενοι.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Ανώνυμος 29 Αυγ 2017, 10:13:00 π.μ.
    Σημασία έχει τι γίνεται στην πράξη. Η αριστερή ιδεολογία σε πραγματική βάση (όχι θεωρίες περί «αγώνων») εφαρμόστηκε σχεδόν στον μισό κόσμο για πάνω από 70 χρόνια και ΑΠΕΤΥΧΕ, αφού κατέστρεψε τους λαούς που κυβέρνησε. Άφησε πίσω της εκατομμύρια νεκρούς δικούς (ομοεθνείς) ανθρώπους («συντρόφους» και μη), περισσότερους από τα θύματα των παγκόσμιων πολέμων.
    Είναι προσωπικό σου θέμα να πιστεύεις σε «αγώνες» της αριστεράς, όπως άλλοι πιστεύουν στα πιλάφια και τα ουρί του παραδείσου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή