Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Οι Καταλήψεις Βλάπτουν Σοβαρά την Μόρφωση (που δεν είναι απαραίτητη για το αξίωμα του Πρωθυπουργού)


Ο Τσίπρας έχει πει (κατά καιρούς) τόσες κοτσάνες, που αναρωτιέσαι αν είναι απλά απρόσεκτος και λέει ότι του κατέβει, ή είναι πραγματικά αγράμματος. Μεταξύ άλλων, από την αναφορά του παλιότερα στην Μυτιλήνη και Λέσβο σαν ξεχωριστά νησιά, στην στροφή 360 μοιρών (ότι άλλαξε πορεία..), πρόσφατα στο λιμάνι.. ξηράς που θέλει να φτιάξει στην Καστοριά, την παραχώρηση στον Δήμο Κοζάνης στρατοπέδου έκτασης 400.000 στρεμμάτων (αντί για 400 στρεμ)! και το ότι η Δυτική Μακεδονία είναι.. ενεργοβόρος, (το ακριβώς αντίθετο από ότι ήθελε να πει), ότι παράγει ενέργεια!
Δεν είναι τυχαίο, που ο ψεύτης πρωθυπουργός δεν έκανε τίποτα από αυτά που είχε υποσχεθεί, (έκανε ακριβώς τα αντίθετα), έχει ακόμα capital controls στις τράπεζες, υποθήκευσε όλη την περιουσία του κράτους για 99 χρόνια, γύρισε την χώρα σε χειρότερη κατάσταση από το 2014 και θα είναι ακόμα χειρότερη το 2018-19 με τα μέτρα που ψήφισε για την επόμενη κυβέρνηση (φορολογικά, κι άλλες μειώσεις μισθών και συντάξεων κλπ)..

Όταν συνδυάζονται η επιπολαιότητα με την φαιδρότητα και την αμορφωσιά παίρνεις ένα μίγμα... Τσίπρα πρωθυπουργού του "σοφού" λαού, κι αυτή είναι η εξήγηση, (αυτός τον επέλεξε, αυτός του αξίζει)!

1 σχόλιο:

  1. Πραγματικά οποιοδήποτε σχόλιο είναι περιττό!!!! Η παρουσίαση των γεγονότων είναι Αφοπλιστικη!!! Το μόνο που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι δεν τον επέλεξε ο λαός αλλά τμήμα του λαού!!! Οι εκλογές έγιναν με σκοπιμοτητα Ιούνιο μήνα που πολλοί Έλληνες ουσία αν από τον τόπο κατοικίας τους είτε για εργασία είτε για διακοπές και κάποιοι απείχαν από τις εκλογές!!! Επομένως τον επέλεξε η μερίδα του λαού που με συνεδριακό τρόπο μεθόδευσε να είναι αυτοί που θα οδηγήσουν στις κάλπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή